Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe 2 mai, de Ziua Tineretului, SSC Farul Constanţa va disputa un meci demonstrativ

ro

28 Apr, 2017 10:10 4579 Marime text
Liderul Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, Suporter Spirit Club Farul, va participa, marţi, 2 mai, cu ocazia Zilei Naţionale a Tineretului, În colaborare cu Fundaţia Giovanni Bosco (Str. Veniamin Costache, nr. 66, Constanţa - zona CET), la o nouă acţiune de promovare a sportului în rândul tinerilor constănţeni.

Echipa de seniori a SSC Farul va juca un meci demonstrativ cu echipa câştigătoare a turneului de fotbal pentru juniori amatori organizat de către Fundaţia Giovanni Bosco. Competiţia va avea loc în intervalul orar 9.00 - 12.00, imediat după fiind programate decernarea trofeului şi meciul demonstrativ.

Reprezentaţii echipei, staff-ul tehnic şi jucătorii vor avea discuţii cu tinerii fotbalişti, vor oferi autografe şi vor face fotografii împreună cu aceştia şi cu cei prezenţi. De asemenea, vor fi împărţite invitaţii la meciul dintre SSC Farul şi Farul Tuzla, programat marţi, 09 mai, la ora 18.00, contând pentru etapa a 29-a a campionatului.

„Ne bucură faptul că avem din nou oportunitatea de a lua parte la asemenea activităţi. Unul dintre obiectivele proiectului SSC Farul este tocmai menţinerea unei bune relaţii între clubul sportiv şi comunitatea pe care o reprezintă. Credem cu tărie în faptul că sportul şi o educaţie corespunzătoare reprezintă pilonii principali pe care se vor clădi următoarele generaţii. Vă aşteptăm să ne fiţi alături şi la acest eveniment! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se arată pe pagina de facebook a SSC Farul. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii