Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, va juca într-un meci de oină la Constanţa

ro

08 Nov, 2017 16:52 3106 Marime text
Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, va juca într-un meci demonstrativ de oină la Constanţa, vineri, 10 noiembrie.  
 
„Marea Britanie interesată de oină!

Tot mai multe persoane din afara ţării sunt interesate de sportul nostru naţional.

Participând la Cupa Regelui de anul acesta, Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, domnul Paul Brummell, a avut ocazia să descopere frumuseţea sportului nostru naţional. La finalul competiţiei, chiar a încercat şi a reuşit să lovească mingea cu bastonul, fapt apreciat de către cei prezenţi.

Prezent la Constanta în data de 10.11.2017, cu ocazia unei vizite oficiale, domnia sa a ales să includă în program şi participarea la un antrenament al echipei Frontiera Tomis Constanţa. Mai mult decât atât, doreşte să joace efectiv oină, în acest sens anunţând că va fi echipat corespunzător.

În acest sens, federaţia, în colaborare cu Frontiera Tomis Constanţa, Spicu Horia şi Garda de Coastă, vor organiza un meci demonstrativ la sediul Poliţiei de Frontieră, vineri, 10.11.2017, începând cu ora 10.00, activitate în care vom avea ocazia să îl vedem jucând oină pe Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, domnul Paul Brummell.

Cu această ocazie, vor fi purtate discuţii legate de sporturi asemănătoare care se practică în Marea Britanie, pentru a stabili o posibilă colaborare.

Federaţia mulţumeşte deopotrivă celor implicaţi în organizarea evenimentului şi domnului Paul Brummell, care este interesat de promovarea şi practicarea sportului nostru naţional“, se arată pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Oină.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii