Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partida se joacă luni, la Ovidiu Cât costă biletele de intrare la meciul FC Viitorul - Pandurii Tg. Jiu

ro

11 Feb, 2017 00:00 1601 Marime text
Stadionul central din complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduieşte luni, 13 februarie, de la ora 17.30, partida din etapa a 23-a a Ligii 1 dintre liderul Ligii 1, FC Viitorul (cu 45 de puncte), şi Pandurii Tg. Jiu, echipa de pe poziţia a 11-a, cu 19 puncte. Ieri a început comercializarea biletelor de intrare la partidă.
 
Tichetele au următoarele preţuri: la tribuna 0 - 40 de lei, la tribuna I - 30 de lei, la tribuna a II-a - 20 de lei, la peluze - 10 lei. O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Acestea se pot procura prin reţeaua Eventim şi în magazinele partenere. Până în ziua meciului, nu se vor mai comercializa bilete de acces la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. În ziua disputării partidei, se vor deschide două case de bilete la stadionul central unde se joacă partida, în intervalul orar 14.30 - 18.30.

Transport pentru fanii din Constanţa

Şi la meciul FC Viitorul - Pandurii gazdele vor asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca luni, 13 februarie, începând cu ora 16.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea meciului.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii