Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partidă cu goluri multe Alex Grigoraș a marcat de patru ori pentru SSC Farul în victoria cu Petrolistul Boldești

ro

10 Aug, 2017 00:00 5037 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanța, nou-promovată în Liga a 3-a, a realizat o victorie concludentă, ieri, în primul meci amical susținut pe perioada stagiului de pregătire de la Câmpina.

Jucătorii pregătiți de Petre Grigoraș, Marian Dinu, Ion Barbu și Gică Mina au întâlnit Petrolistul Boldești, pe terenul adversarei, și s-au impus cu 5-1 (4-0). Golurile au fost marcate de Alex Grigoraș (7, 31, 38, 69) și Ergut Asan (9). Petrolistul, formație care în sezonul trecut a evoluat în Liga a 3-a, dar în noua stagiune se va alinia la startul primei ligi județene din Prahova, a punctat la scorul de 4-0, în minutul 52.

Echipa de start a SSC Farul a fost: Vl. Neagu - Juncănaru, Milea, Botea, Vântu - Nițescu, R. Stănescu - Al. Grigoraș, Onyeka, E. Asan - Mazilu. Au mai evoluat Scorici - Gh. Dumitru, I. Florea, V. Șicu, Iliescu și Achim, ultimii doi fiind juniori de la Școla de Fotbal de la Pitești a lui Tănase Dima, aflați în probe. La echipa constănțeană nu au putut juca în această partidă Suciu și Dragu, accidentați. SSC Farul va susține următorul amical sâmbătă, 12 august, când va întâlni o formație de Liga a 4-a din Câmpina. Miercuri, 16 august, constănțenii au programat ultima partidă de verificare a stagiului, pe terenul Flăcării Moreni, echipă de Liga a 3-a.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii