Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participă şi americanul Richard McCalop Cântăreaţa Alexandra Stan va da startul la All Star Game, de la Constanţa

ro

08 Dec, 2016 00:00 3687 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte, sâmbătă, 10 decembrie, cu începere de la ora 19.00, ediţia a treia a All Star Game, cunoscutul show de baschet constănţean

Spectacolul va cuprinde o partidă de copii, una rezervată persoanelor cu dizabilităţi, concursuri şi surprize pentru public, momente de dans, iar în main-event, în jurul orei 20.00, se vor întrece stelele din Liga de Baschet Amator a Constanţei. Cântăreaţa Alexandra Stan va da startul la All Star Game şi va fi implicată şi la concursul de dunk-uri. De asemenea, baschetbalistul american Richard McCalop va juca în All Star Game (pe rând, la ambele echipe), iar în tribune se vor afla şi militari americani de la baza Mihail Kogălniceanu. Intrarea este liberă, iar spectatorii sunt invitaţi să vină cu jucării (de pluş ori de altă natură), care vor fi donate apoi copiilor nevoiaşi.
 
Programul evenimentului este următorul: ora 19.00 - concurs de trei puncte; ora 19.20 - meci al persoanelor cu dizabilităţi; ora 19.40 - concurs pentru public; ora 19.50 - meciul copiilor; ora 20.00 - momentul în care se aruncă în teren jucăriile; ora 20.00 - încălzire; ora 20.10 - prezentarea jucătorilor de la All Star Game; ora 20.10 - moment de dans; ora 20.25 - sfertul 1 (Alexandra Stan aruncă mingea de început); ora 20.40 - concurs pentru public; ora 21.00 - sfert 2; ora 21.00 - concurs dunk; ora 21.20 - sfert 3; ora 21.40 - sfert 4; ora 22.00 - concurs.
Evenimentul de sâmbătă a fost prefaţat ieri, din partea organizatorilor, de către Andrei TalpeşAlexandru Olteanu şi Alina Şerban.

Richard McCalop e foarte spectaculos

„All Star Game înseamnă mult: spectacol, muncă, sport de masă şi tradiţie. Soldaţii americani de la baza Mihail Kogălniceanu vor fi prezenţi doar în tribună, nu vor putea alinia o echipă la start. Avem însă invitat un american, Richard McCalop (jucător profesionist care joacă în Liga 1, la echipa din Brăila), care e foarte spectaculos. El va asigura entertainmentul în ce priveşte dunk-urile“, a declarat Andrei Talpeş, preşedintele Asociaţiei Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor şi manager BC Athletic.

Echipele vor fi echilibrate

„Ne aşteptăm în primul rând la un spectacol de calitate, cum a fost şi în precedentele două ediţii ale All Star Game. Tradiţia ne obligă să ridicăm nivelul show-ului. Eu zic că vom reuşi să facem ceva foarte frumos. Echipele vor fi formate din jucători de la cele nouă echipe ale Ligii constănţene de baschet amator, două echipe oarecum echilibrate. Invitatul nostru special, Richard McCalop, va şi juca în All Star Game (două sferturi la o echipă şi două la cealaltă), contribuind la spectacol. Ca şi în ceilalţi doi ani, vom avea un eveniment caritabil, la început. Jucăriile vor fi donate unor centre de plasament“, a precizat Alexandru Olteanu, antrenor principal BC Athletic şi unul dintre jucătorii care vor evolua în All Star Game.

Misiunea şi dorinţa BC Athletic

„În afară de partea sportivă a evenimentului, pregătim şi evenimentele caritabile. Încercăm să ne implicăm în comunitate pe cât posibil. Aceasta a fost misiunea şi dorinţa BC Athletic de la startul competiţiei de baschet amator şi al All Star Game. Sperăm să vină la All Star Game în jur de 1.500 de spectatori, intrarea fiind gratuită“, a arătat şi Alina Şerban: antrenor în cadrul BC Athletic.

Victorie cu Phoenix 2 Galaţi! 

În afara evenimentului de sâmbătă, la Constanţa mai sunt în acest weekend două acţiuni baschetbalistice, ambele desfăşurându-se duminică, 11 decembrie. Primul este Constanţa Street Play Schools Battle, care are loc la sala Tomis, de la ora 9.00, fiind dedicat elevilor din şcolile şi liceele constănţene. De la ora 16.00, Sala Sporturilor găzduieşte partida de Liga 1 BC Athletic - Phoenix 2 Galaţi. „E un meci foarte greu, dar pe care vreau neapărat să-l câştigăm. În tur, am pierdut la opt puncte şi am avut şansa de a câştiga, dar am irosit-o. Sper ca experienţa acumulată de echipa noastră de la startul campionatului să-şi spună cuvântul şi să ne impunem“, a declarat Alexandru Olteanu.

Sursa foto: 1 - Facebook (Constanta Street Play), 2 - ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii