Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pandurii Tg. Jiu şi FC Viitorul deschid, astăzi, etapa a zecea a Ligii 1

ro

23 Sep, 2016 00:00 1489 Marime text
Pandurii Tg. Jiu şi FC Viitorul deschid, astăzi, cu ocazia meciului de la Drobeta Tr. Severin, etapa a zecea a Ligii 1. Partida va începe la ora 20.30.
 
Cele două echipe au un număr apropiat de puncte, Pandurii - 15 (patru victorii, trei egaluri, două înfrângeri, golaveraj 12-8), iar FC Viitorul - 14 (4-2-3, 12-11). În etapa precedentă, gazdele de astăzi au jucat în deplasare cu CSMS Iaşi, pierzând cu 2-3, în vreme ce echipa constănţeană a remizat la Ovidiu, 1-1, cu Dinamo. „Suntem pe drumul cel bun. Ca joc, ne apropiem de echipa de anul trecut. În mare parte, am folosit bine principiile pe care le avem, dar putem fi şi mai buni, mai atenţi în ultimii 30 de metri, iar atacanţii, mai rapizi, mai combinativi şi mai atenţi în faţa porţii“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

Trei jucători convocaţi la selecţionatele de seniori

Pe adresa clubului FC Viitorul a sosit o telegramă de convocare la echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova pentru Cătălin Carp. Jucătorul echipei constănţene va trebui să se prezinte în cantonamentul echipei naţionale pe data de 3 octombrie. Naţionala de peste Prut va susţine două meciuri pe teren propriu în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia (2018), contra Serbiei (pe 6 octombrie) şi a Irlandei (pe 9 octombrie). Astfel, numărul jucătorilor de la FC Viitorul convocaţi la echipele naţionale a urcat la trei, după ce Romario Benzar şi Răzvan Marin au fost convocaţi la selecţionata României.

Giancarlo Antognoni l-a remarcat pe Ianis Hagi

În Italia, fostul căpitan al FC Viitorul, Ianis Hagi, a marcat din nou pentru echipa de tineret a Fiorentinei. Mijlocaşul de 17 ani a punctat (deschizând scorul) în partida cu Perugia, care s-a înclinat cu 0-4 contra Fiorentinei Primavera (I. Hagi 24, Diakhate 59, Maganjic 61, Faye 75). A fost al doilea gol în patru zile pentru Ianis, iar fostul mare jucător al Fiorentinei şi al Naţionalei Italiei, Giancarlo Antognoni, l-a remarcat pe constănţean.
 
„Ianis e cel mai promiţător jucător de la noi, un fotbalist excelent. M-a impresionat, îmi place mult. Face ce vrea cu mingea când e în posesia ei“, a declarat Antognoni.

Academia Hagi reprezintă România la Paris

Cmpioana României, Academia Hagi 2004, și-a aflat adversarele din grupă de la turneul final Danone Nations Cup, de la Paris (14-16 octombrie). Câştigătorii Cupei Hagi Danone vor juca la Mondialul puştilor. Primele două echipe se califică mai departe din grupă. România (reprezentată de Academia Hagi) se va confrunta în serie cu Spania, Belgia şi Uruguay.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii