Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pablo de Lucas „E un privilegiu pentru mine să lucrez cu Gică Hagi“ (galerie foto)

ro

23 Feb, 2016 00:00 2014 Marime text


FC Viitorul s-a impus în deplasare cu 2-1 în disputa contra Petrolului Ploieşti, din etapa a 25-a a Ligii 1, iar cel care a deschis scorul a fost spaniolul Pablo de Lucas, fost jucător al „lupilor galbeni“.
 

„M-am simţit ciudat. Am jucat aici, nu am mai dat gol de mult timp şi am făcut-o tocmai contra Petrolului. Am reuşit să întoarcem situaţia, după eşecul cu CSMS Iaşi. Toţi am fost supăraţi după acea înfrângere, nu numai Gică Hagi. Acesta a fost un mare jucător, iar acum, ca antrenor, se vede că are o mentalitate spaniolă, se vede stilul FC Barcelona. E un privilegiu pentru mine să lucrez cu el“, a spus Pablo de Lucas, care, din respect pentru Petrolul şi pentru fanii săi, nu s-a bucurat la gol.

 
La confruntarea de la Ploieşti, FC Viitorul a avut un singur suporter, care a fost vopsit pe faţă în culorile echipei şi a afişat mesajul „Victorie, Viitorul Constanţa!“. În etapa viitoare, ultima din sezonul regulat, FC Viitorul (echipă calificată în play-off) joacă la Ovidiu cu Pandurii Tg. Jiu, luni, 29 februarie, de la ora 20.30. 

Sursa foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii