Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ovidiu Trifan l-a învins pe campionul european CSC Mihail Kogălniceanu, al treilea an la rând cel mai bun din ţară la Taekwondo WTF

ro

01 Apr, 2014 00:00 3309 Marime text
Clubul Sportiv Comunal Mihail Kogălniceanu şi-a menţinut supremaţia la Campionatul Naţional de Taekwondo WTF, la juniori, unde a cucerit pentru al treilea an la rând titlul pe echipe, performanţă dată de cele 13 medalii (patru de aur, patru de argint şi cinci de bronz) obţinute la întrecerea de la Cluj. Au luat aur George Vlădăreanu, Elena Pavel, Andrei Gevelegian şi Florentina Ene. Vicecampioni au devenit Corina Constantin, Anca Dumitra Mihăilă, Bogdan Buzică şi Mădălina Nica, iar pe treapta a treia a podiumului au urcat Iulia Istrate, Alexandru Cărare, Andrei Nica, Mădălina Zane şi Bianca Agache. „George Vlădăreanu a fost desemnat cel mai bun junior al competiţiei.

A luptat extraordinar, însă toţi sportivii s-au descurcat bine. Am cucerit două medalii şi la seniori, prin Leonard Matara (argint) şi Georgiana Pavel (bronz). Pe echipe, la juniori, am devansat pe podium două formaţii din Târgu Mureş”, a declarat antrenorul Laurenţiu Palangă. La Naţionale au participat 26 de cluburi, din întreaga ţară. Laurenţiu Palangă a ţinut să sublinieze şi sprijinul primit de la Primăria Mihail Kogălniceanu (primar, Ancuţa Belu). „Fără suportul Primăriei nu puteam ajunge aici. S-au făcut eforturi deosebite. Primarul Ancuţa Belu sprijină înalta performanţă. De când e dânsa în funcţie, am cucerit în fiecare an titlul naţional pe echipe la juniori şi Cupe ale României. Plus rezultate deosebite la alte întreceri”, a arătat antrenorul. La competiţia de la Cluj, Mihail Kogălniceanu a avut şi un arbitru, pe Cristina Trifan, iar antrenorul i-a mulţumit şi şoferului care a transportat delegaţia la competiţie, de-a lungul unui drum greu.
 
Nominalizaţi pentru Mondiale
 
Fratele Cristinei Trifan, Ovidiu (sportiv transferat de Steaua de la CSC Mihail Kogălniceanu, dar care se antrenează în continuare în localitatea sa natală), a participat la un turneu extern, Openul Sloveniei, unde, graţie unei evoluţii deosebite, a cucerit locul întâi la categoria -48 kg, învingându-l şi pe campionul european en-titre, un german, cu un scor concludent. De asemenea, CSC are şi trei nominalizaţi la lotul de cadeţi al României în vederea Campionatului Mondial de la Baku. Cei trei sunt Ancuţa Mihăilă, Eduard Popa şi Teodora Grădinariu, care vor participa la meciuri de verificare la Openul Republicii Moldova.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii