Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opt rugbyşti constănţeni, în lotul lărgit pentru Europene

ro

30 Jan, 2014 00:00 1869 Marime text
Opt rugbyşti constănţeni se află în lotul lărgit al României pentru Campionatul European rezervat sportivilor de până în 18 ani, întrecere care se va desfăşura în acest an, între 10 şi 20 aprilie, în Polonia. Cei opt sunt Cristian Strătilă, Ciprian Grigoraş (de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”; antrenori, Adrian Pllotschi şi Marian Nache), Mihai Lămboiu (de la Tomitanii; antrenor, Cristi Cojocaru), Alexandru Cozma, Ovidiu Cojocaru, Andrei Iurea, Ionel Melinte şi Vlăduţ Popa (de la Cleopatra Mamaia; antrenori, Nicolae Mocanu şi Victor Bezuşcu). Lotul s-a reunit la Snagov, unde s-a pregătit timp de opt zile, iar între 8 şi 28 februarie sportivii vor urca în Poiana Braşov, pentru un stagiu de fortificare fizică. Antrenorul secund al reprezentativei este Cristian Cojocaru, care se ocupă la lot cu antrenarea liniei de treisferturi.

Federaţia Română de Rugby a întocmit clasamentele individuale ale anului 2013. La secţiunea „cel mai bun jucător de rugby în 7”, câştigător a ieşit Adrian Apostol, de la RCJ Farul Constanţa, în vreme ce pe poziţia a treia s-a clasat Ciprian Căplescu, transferat în această iarnă de Farul. Antrenorul Nicolae Radu Mocanu a ocupat locul trei în ierarhia celor mai buni antrenori de juniori, top în care Cristi Cojocaru a fost al cincilea.

Evoluţie apreciată pentru Eduard Ploţchi

Şeful arbitrilor dobrogeni de rugby, Robert Diaconescu, a remarcat evoluţia tânărului „cavaler” constănţean Eduard Ploţchi pe parcursul fazei judeţene (dar mai ales în finală) la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar, disciplina rugby-tag (gimnaziu). „Nu este doar aprecierea mea, ci şi a profesorilor şi a reprezentanţilor Asociaţiei Judeţene de Rugby Constanţa prezenţi la competiţie. Eu unul nu pot decât să mă bucur”, a declarat Robert Diaconescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii