Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Onut se pregateste cu Farul

ro

02 Aug, 2003 00:00 584 Marime text

Achizitii pe ultima suta de metri

Alti doi jucatori noi, brazilienii Marcio si Everton, se afla in probe, dar conducerea clubului refuza sa dea detalii despre ei

Fundasul central al formatiei Dinamo Bucuresti, Bogdan Onut, se antreneaza de ieri cu divizionara A de fotbal FC Farul Constanta. Jucatorul, pe care antrenorul dinamovist Ioan Andone nu l-a trecut pe lista pentru participarea in Cupa UEFA, a ratat de curand transferul la formatia israeliana Hapoel Petach Tikva. In lipsa de alte oferte din Divizia A, Onut a ales varianta FC Farul si s-a prezentat ieri la Campina, acolo unde constantenii pregatesc meciul amical de azi cu Nistrul Otaci. El urma sa participe aseara la primul antrenament in tricoul "alb-albastrilor" si mai mult ca sigur ca va intra in partida de azi. Onut a primit acordul conducerii dinamoviste de a se pregati cu formatia antrenata de Ion Marin, care l-ar dori sub forma unui imprumut pe un an de zile.

Cine si ce sunt Marcio si Everton?

Doi jucatori brazilieni se afla, in aceste zile, in probe la FC Farul. Este vorba despre brazilienii Marcio si Everton. Acestia au sosit in mare secret miercuri seara la Constanta si au facut a doua zi deplasarea la Braila pentru meciul cu Dacia Unirea Braila, evoluand in partea a doua intalnirii. Conducerea clubului constantean refuza sa dea orice detaliu despre cei doi jucatori. In fapt, un lucru obisnuit in ultimul timp la gruparea din strada Primaverii. Se pare ca ei vor evolua in amicalul de azi pe care "rezervele" Farului il vor sustine pe terenul CFR cu Portul Constanta (ora 11.00).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii