Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofertă generoasă, astăzi, pentru iubitorii sportului cu balonul oval Farul întâlneşte campioana, iar pe plajă se ciocnesc Samuraii, Moromeţii şi Rechinii

ro

13 Jul, 2013 00:00 1712 Marime text
RCJ Farul Constanţa susţine astăzi, pe teren propriu, meciul din etapa a 11-a a Superligii, contra campioanei RCM Timişoara. Calificate deja în play-off, cele două formaţii ocupă în clasament locurile trei, cu 30 de puncte şi un meci în minus (Timişoara), respectiv patru, cu 25 de puncte (Farul). Partida se dispută, de la ora 10.00, pe stadionul „Mihai Naca”, şi este transmisă în direct de rugbytv.ro.
Tot astăzi, de la ora 09.00, pe plaja Alemannia Beach din nordul staţiunii Mamaia are loc un turneu de beach-rugby destinat amatorilor, care se desfăşoară după motto-ul „Rugby pe plajă, baie în mare, bere rece, grătare şi distracţie până a doua zi în zori”. Întrecerea este organizată de „Rechinii” Constanţa, Asociaţia Judeţeană de Rugby Constanţa, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, „Arlechinii” Bucureşti şi Federaţia Română de Rugby. Printre echipele care vor participa se numără „Jandarmii” Bucureşti (câştigători, recent, ai primei etape After Work Rugby 10s), „Moromeţii” (câştigătorii Bucharest Rugby 10s), „Arlechinii” Bucureşti, „Samuraii” Bucureşti, „Rechinii” Constanţa şi Marina Mangalia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii