Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„O sportivă exemplară“ Simona Halep va susţine o echipă de hochei. Sâmbătă sunt preselecţiile

ro

12 Oct, 2017 00:00 1960 Marime text
Liderul clasamentului mondial în tenisul feminin, constănţeanca Simona Halep, se implică şi în sprijinirea sportului, urmând a susţine hocheiul la nivel de juniori.
 
Patinoarul Ţiriac-Telekom Arena, în colaborare cu Fundaţia Ion Ţiriac, organizează cursuri gratuite de patinaj, la care sunt invitaţi copii cu vârste cuprinse între trei şi şapte ani. Cursurile se vor finaliza prin încadrarea celor mai buni jucători în echipele de juniori profesionişti în hochei, susţinute de două companii şi de Simona Halep.
 
Cea mai bună jucătoare de tenis a momentului va susţine o echipă feminină de junioare. Selecţia se desfăşoară sâmbătă, 14 octombrie, la patinoarul de la Otopeni. „Avem două echipe şi vom mai face şi altele. Aceste formaţii sunt susţinute de sponsori. Simona Halep vrea echipa ei de hochei. Sponsorii plătesc întreţinerea patinoarului. Să echipezi complet o echipă întreagă nu te costă peste 10.000 de euro“, a declarat Ion Ţiriac.
 
Preşedintele WTA, Steve Simon, a lăudat-o pe Simona Halep după ce aceasta a ajuns numărul unu mondial în tenisul feminin, numind-o pe constănţeancă „o sportivă exemplară“, într-un articol pe site-ul wtatennis.com. „Atingerea locului întâi în clasamentul WTA arată o dedicare şi un angajament incredibile şi aş vrea să o felicit pe Simona pentru această realizare. Este o sportivă exemplară, atât pe teren, cât şi în afara acestuia şi, reuşind un sezon extraordinar, merită acest moment fantastic din cariera sa“, a precizat Steve Simon.
 
Sursa foto: Facebook (Simona Halep FanSpace) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii