Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nurhan Ali, directorul executiv al HCM Constanţa „Pe zi ce trece, se fac mai buni, precum vinul“

ro

01 Oct, 2014 00:00 1839 Marime text
Nurhan Ali, directorul executiv al HCM Constanţa, a subliniat victoria categorică a campioanei României, 31-21 pe teren propriu cu Pandurii Tg. Jiu.
 
„Mă bucur că au înscris şi cei tineri. Dacă şi Claudiu Şimicu dădea gol, era o zi minunată pentru mine. A punctat şi Gal, un copil de 18 ani. Le tot spun la antrenamente că şi dacă trag jos e gol, la vinclu nu se pun două, ca la baschet sau la alte sporturi. Îmi pare bine că a înţeles şi Cristescu acest lucru. După meci, mi-a spus că a dat şapte din şapte, neratând nicio lovitură, pentru că a expediat mingea numai jos şi la semi-înălţime. Copiii învaţă. De asemenea, subliniez şi ajutorul pe care ni l-a dat publicul, iar băieţii cred că i-au răsplătit pe fani cu vârf şi îndesat prin această victorie categorică. Jucătorii mă surprind aproape la fiecare meci.

La mulţi dintre ei, se vede experienţa şi ştiinţa handbalului. Ce să spunem de un Toma, Buricea, Adzic, Cutura, care se fac pe zi ce trece mai buni, precum vinul“, a punctat Nurhan Ali.
După victoria cu Pandurii Tg. Jiu, HCM a acumulat zece puncte şi se află pe locul patru în clasament. Astăzi, de la ora 17.30 (în direct la Digi Sport 3), campionii susţin o restanţă din runda a treia, întâlnind în deplasare Potaissa Turda, echipa de pe locul zece, cu şase puncte.
„Turda şi-a depăşit puţin condiţia anul trecut, cam asta e valoarea echipei, ei se prezintă foarte bine acasă, unde luptă cu o ardoare mai mare în faţa propriului public. Vom avea un meci foarte greu, este acolo un antrenor care îmi place mult şi care sunt sigur că ne studiază în amănunt. Dar eu am mare încredere în băieţi.

Dacă vom câştiga, nu ar fi primul nostru succes afară, pentru că eu consider că am câştigat şi la Odorhei, chiar dacă pe foaia de arbitraj s-a consemnat scor egal. Anul acesta, obiectivul nostru e mai modest. După zece ani în care n-am avut ca ţel decât eventul Cupă - campionat, acum vrem să prindem play-off-ul şi să facem o figură cât mai frumoasă, păstrându-ne respectul pe care ni l-am câştigat în faţa spectatorilor şi a adversarilor. În iarnă, vom mai vedea, poate va ieşi soarele şi pe strada noastră“, a completat Nurhan Ali.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii