Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi"

ro

07 Apr, 2011 02:01 1877 Marime text
sageata.jpgAntrenorul Aurel Şunda nu se va putea baza la meciul cu Steaua II pe Valentin Apostol şi pe Olah, ambii suspendaţi pentru cumul de cartonaşe

Ocupanta locului 2 în Seria I, Săgeata Năvodari, va întâlni sâmbătă, pe teren propriu, pe Steaua II Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a din Liga a II-a.

Năvodărenii nu se gândesc decât la o victorie sâmbătă, orice pas greşit putând fi decisiv în lupta pentru locul secund. „O partidă dificilă şi foarte importantă pentru noi. Va trebui să rămânem concentraţi şi să tratăm meciul cu Steaua II foarte serios. Vom evolua ca şi până acum, cu gândul la victorie", a declarat antrenorul secund al formaţiei de la malul mării, Constantin Funda. Totodată, secundul lui Aurel Şunda speră ca Federaţia Română de Fotbal să anunţe cât mai curând posibil decizia cu privire la dreptul celor de la Săgeata de a promova în acest sezon. „Prin rezultatele noastre din retur nu cred că s-a văzut faptul că jucătorii ar fi afectaţi de problema privind promovarea. Bineînţeles că ar trebui să aflăm odată pentru totdeauna ce se decide în această privinţă, pentru a şti ce avem de făcut", a mai spus Funda. În ceea ce priveşte meciul de sâmbătă, de la Năvodari, fundaşul Alexandru Vlad crede că lupta dintre Săgeata şi Concordia pentru ultimul loc care asigură accesul în primul eşalon fotbalistic este în continuare echilibrată, după remiza înregistrată etapa trecută. „Un meci important, de unde trebuie să obţinem victorie, pentru că nu mai avem voie să facem paşi greşiţi până la finalul sezonului. După egalul cu Chiajna, avem în continuare două puncte avans, aşa că şansele de promovare rămân intacte. Sper ca la finalul campionatului să promovăm, pentru că atât eu, cât şi colegii mei vom avea numai de câştigat de pe urma acestui lucru", a declarat jucătorul formaţiei năvodărene. Antrenorul Aurel Şunda nu se va putea baza la meciul cu Steaua II pe Valentin Apostol şi pe Olah, ambii suspendaţi pentru cumul de cartonaşe. Partida de la Năvodari va fi condus de o brigadă formată din Cristian Omar Dumitrică din Craiova, ajutat la cele două margini de asistenţii Bogdan Medrea (Râmnicu Vâlcea) şi Elena Muşetoiu (Câmpulung Muscel). Arbitru de rezervă va fi gălăţeanul Viorel Cojocaru. Astfel, înainte de acest meci, Săgeata este pe locul secund în clasamentul Seriei I, având 44 de puncte, în timp ce Steaua II ocupă poziţia a 14-a, cu 17 puncte, la patru puncte distanţă de locurile care o salvează de la retrogradare.

Concordia joacă la Buzău

Contracandidata năvodărenilor la locul 2, Concordia Chiajna, va evolua în etapa din week-end, în deplasare, cu Gloria Buzău. Cu toate că sunt favoriţi, nu se anunţă un meci uşor pentru ilfoveni. Deşi este pe locul 12, Gloria s-a dovedit a fi o nucă tare în acest sezon pe teren propriu, echipa buzoiană suferind o singură înfrângere acasă. Runda cu numărul 21 mai programează sâmbătă meciurile: Dinamo II - Delta Tulcea, CF Brăila - FC Snagov, Dunărea Galaţi - FC Farul, Juventus - FC Viitorul, CS Otopeni - FC Botoşani şi Ceahlăul - Astra II Giurgiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii