Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nedelcu „Nu va pleca niciun jucator din lot"

ro

18 Jan, 2010 02:51 1679 Marime text
3d_mozaic_Wladimir_Georges_Boskoff_18.jpgDupă ce şi-a exprimat dorinţa de a reveni la Farul, portarul George Curcă s-a răzgândit pentru că nu s-a înţeles cu oficialii clubului constănţean în privinţa salariului

Lotul „marinarilor" a plecat duminică dimineaţă spre Poiana Braşov, unde vor susţine primul stagiu de pregătire al iernii. Tehnicianul Farului, Ştefan Stoica a deplasat pentru cantonamentul montan 25 de jucători, printre care trei de la echipa a doua a clubului.

Potrivit antrenorului Ştefan Stoica, pregătirea de la Braşov va consta în antrenamente în care se va pune accentul pe volum, apoi, cu o lună înaintea reluării campionatului, „marinarii" vor lucra la tactică şi la relaţiile de joc. „Vom pune accentul pe volum în această perioadă, apoi, până la începerea returului Ligii a II-a, vom lucra preponderent tactic, la relaţiile de joc. Vom exersa atacul rapid. Contraatacul mai rar, pentru că vreau să fim o echipă care să avem mingea, să ne instalăm în terenul advers. Suntem Farul, nu putem să ne apărăm pe două linii", a spus „Mourinho". Lotul Farului cuprinde următorii jucători: VladimirNeagu, Radu Sardescu, Alexandru Măţel, Florin Pătraşcu, Florentin Tudorache, Cosmin Matei, Vasilica Păcuraru, Liviu Leu, Vasilică Cristocea, Bogdan Andone, Emil Nanu, MariusSoare, IonuţLarie, CristianPantelie, Marius Ene, Călin, AlexandruIovănescu, Chico Fernandes, Andrade, Da Silva, Mendy, Rusmir, Mansur,Henry şiFatai. Noutăţile din lot sunt Tudorache, Călin şi Iovănescu, cei trei jucători evoluând în tur pentru echipa a doua a Farului. De asemenea, Henrya revenit după împrumutul de la Callatis Mangalia, iar Pătraşcu, Larie, Pantelie şi Nanu s-au alăturat echipei constănţene după ce în turul acestui sezon au evoluat la contracandidata Farului de promovare, Delta Tulcea.Ştefan Stoica nu i-a păstrat în echipă pe Vlas, Bubuleandră, Buzea, Ion Barbu şi Paşcovici, aceştia pregătindu-se cu echipa secundă. Mai mult Buzea, Brabu şi Paşcovici au fost puşi pe lista de transferuri,putând pleca fără pretenţii materiale, dacă sunt doriţi de vreo echipă.

Măţel, netransferabil

Conducerea clubului de pe litoral a anunţat printr-un comunicat oficial că niciun jucător din actualul lot al Farului nu va fi transferat, cel puţin până la finalul sezonului. Astfel, căpitanul echipei din tur, Alexandru Măţel, dorit de FC Vaslui şi Steaua, va rămâne la formaţia constănţeană şi în retur. „Datorită faptului că în ultimele zile, în media de specialitate din România, a circulat informaţia ca jucătorul Alexandru Măţel a încheiat înţelegeri contractuale cu diferite cluburi de fotbal din ţară, ne rezervăm dreptul de a face următorul anunţ cu referire la subiectul amintit: (...) de la FC Farul în următoarea perioadă nu se va transfera la un alt club nici un jucător din lotul de bază, cel puţin până la finalul prezentului campionat", se arată în comunicatul emis de conducerea clubului de pe litoral.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii