Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nebunie de meci! HC Dobrogea Sud s-a calificat în turneul Final Four al Ligii Naționale

ro

13 Apr, 2017 22:35 2046 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud s-a calificat în această seară în turneul Final Four al Ligii Naționale, tranșând pe terenul echipei HC Odorhei accederea între cele mai bune patru echipe ale competiției!
 
Pe terenul formației harghitene s-a disputat partida decisivă din această întâlnire, la scorul de 1-1 după primele două meciuri, ambele formații având câte o victorie, realizată în propriul fief. HC Odorhei deținea așadar avantajul terenului propriu în lupta pentru calificarea în Final Four, însă echipa constănțeană a luptat foarte bine și a anulat acest atu, impunându-se la capătul unui meci dramatic, după aruncările de la 7 m, cu 29-28 și, cu 2-1 la general, a pătruns în semifinale. La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost 25-25, HC Odorhei egalând în ultima secundă! 
 
„Ne-am calificat în Final 4! Mulțumim tuturor celor ce cred şi au crezut în noi. Nu vârsta face diferența, ci experiența. Vă mulțumim şi ne revedem în semifinalele Campionatului Național. Vă iubim!“, este mesajul de pe pagina de Facebook a HC Dobrogea Sud.  

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii