Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mijlocaşul Ioan Filip s-a transferat de la FC Viitorul la echipa maghiară Debrecen

ro

01 Sep, 2016 00:00 2284 Marime text


Formaţia de Liga 1 FC Viitorul a anunţat, ieri, transferul mijlocaşului Ioan Filip la formaţia maghiară Debrecen. „După un an şi trei luni petrecute în tricoul Viitorului, mijlocaşul Ioan Filip se desparte de formaţia constănţeană. Filip va părăsi întrecerea internă şi îşi va continua cariera în Ungaria, la Debrecen. Clubul FC Viitorul îi mulţumeşte lui Ioan Filip pentru tot ceea ce a făcut pentru gruparea constănţeană şi îi urează mult succes în carieră!“, se arată pe site-ul oficial al Academiei Hagi.

Meci cu Sheriff Tiraspol în Liga Campionilor

La sediul UEFA, de la Nyon (Elveţia), a avut loc tragerea la sorţi a programului meciurilor din Liga Campionilor pentru Tineret U-19, competiţie cunoscută şi sub numele de Youth League U-19. Ca şi în ediţia precedentă, România este reprezentată de campioana României U-19, FC Viitorul, căreia sorţii i-au scos-o în cale, în turul inaugural, pe campioana U-19 a Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol. Manşa tur este programată pe 27/28 septembrie la Ovidiu, în vreme ce returul este programat pe 18/19 octombrie la Tiraspol.
 
Câştigătoarea dublei manşe FC Viitorul - Sheriff Tiraspol va întâlni în turul secund câştigătoarea dublei confruntări dintre Zrinski Mostar (Bosnia-Herţegovina) şi FC Zurich (Elveţia). Turul secund este programat pe 1/2 noiembrie (turul) şi 22/23 noiembrie (returul). FC Viitorul şi-a câştigat dreptul de a reprezenta România în ediţia 2016/2017 a Youth League după ce a devenit campioana României în primăvara anului 2016. În finala Campionatului Naţional U-19 FC Viitorul a dispus de Ardealul Cluj cu 8-0.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii