Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Turcu dă startul la meciul de sâmbătă Care este suma ce asigură calitatea de membru cotizant la SSC Farul

ro

07 Oct, 2016 00:00 2743 Marime text
Oficialii echipei de fotbal înfiinţate de fani ai FC Farul, Suporter Spirit Club Farul Constanţa, au făcut o serie de precizări pentru cei interesaţi să sprijine activitatea clubului şi să se implice direct în luarea deciziilor cu privire la utilizarea fondurilor generate

SSC Farul a anunţat astfel care e suma ce asigură calitatea de membru cotizant, a oferit detalii despre cardul de membru, despre numărul de voturi de care beneficiază membrii şi despre opţiunile pe care le au cei care sunt interesaţi să sprijine financiar echipa, dar nu doresc să devină membri cotizanţi. Sâmbătă, de la ora 15.00, SSC Farul susţine pe terenul ITC din Constanţa meciul cu Unirea Topraisar, din etapa a 11-a a Ligii a IV-a.
 
După cum au precizat suporterii, cotizaţia pentru a fi membru al SSC Farul va fi unică, de 600 de lei pentru un an calendaristic, iar fiecare membru va putea opta pentru modalitatea de plată care i se potriveşte cel mai bine (integral, în tranşe etc.), cu condiţia ca fiecare tranşă să nu fie mai mică de 50 de lei pe lună. Fiecare membru va primi un card pe baza căruia, la fel ca la alte cluburi organizate în sistemul „socios“, va putea beneficia de anumite reduceri pentru serviciile pe care le oferă agenţii economici şi / sau societăţile care sponsorizează echipa. Cardurile vor fi personalizate şi netransmisibile. În situaţia în care o persoană îşi pierde calitatea de membru, cardul acesteia va fi anulat automat sau va fi predat emitentului în termen de cinci zile de la notificarea cu privire la excluderea din Comitet.

Fiecare membru va avea dreptul la un singur vot

În cazul plăţilor lunare, neplata cotizaţiei timp de două luni consecutive atrage după sine excluderea din Comitet şi pierderea calităţii de membru cotizant şi, totodată, a întregii contribuţii precedente. Acest lucru este valabil şi în cazul în care, după expirarea intervalului pentru care s-a achitat o tranşă a cotizaţiei (ex.: 300 de lei pentru şase luni), nu se efectuează o nouă plată tot în termenul de două luni. Anexa Statutului Comitetului membrilor cotizanţi se actualizează lunar, în sensul adăugării membrilor noi şi / sau eliminării celor care îşi pierd calitatea de membru. Fiecare membru va avea dreptul la un singur vot. Acest lucru este valabil şi pentru situaţiile în care persoana optează pentru o contribuţie mai mare decât cea de 600 de lei / an.

Deciziile se vor lua cu majoritate simplă

Votul se poate delega dacă, din anumite motive, un membru nu poate lua parte la şedinţele Comitetului. O singură persoană nu poate fi delegată să voteze decât în locul unui singur membru. Comitetul membrilor cotizanţi se va întruni cel puţin o dată pe lună şi ori de câte ori este necesar, iar deciziile se vor lua cu majoritate simplă (50% + 1 din voturi din cei prezenți la întrunire).
 
Pentru a facilita evidenţa cotizaţiilor, pentru fiecare plată se va elibera chitanţă fiscală, cu număr unic de înregistrare, ce va conţine obligatoriu cel puţin numele şi prenumele membrului cotizant, suma şi data la care a fost virată. Chitanţa care face dovada plăţii contribuţiei ţine locul cardului de membru până la eliberarea acestuia.

Unde se achită cotizaţia

Cotizaţia va putea fi achitată la două puncte care funcţionează de ieri, unul la Maritimo Shopping Center (de miercuri până duminică, în intervalul orar 15.30 - 21.00) şi celălalt la magazinul de echipament sportiv din incinta stadionului „Farul“ (de luni pana vineri, de la 9.30 la 17.30). Pentru persoanele care doresc să contribuie financiar la susţinerea activităţii clubului, dar nu doresc să devină membri cotizanţi, există următoarele opţiuni: urna amplasată la Maritimo Shopping Center - contribuţiile strânse vor fi colectate în fiecare zi de vineri, spre a putea fi depuse în contul echipei; Cutia Suporterilor, prin intermediul căreia se strâng contribuţii în timpul fiecărui meci. Toate aceste operaţiuni vor fi publice.

Mihai Turcu a jucat 14 ani la Farul

Lider solitar (cu punctaj maxim) al Ligii a IV-a, SSC Farul susţine sâmbătă, 8 octombrie, partida din etapa a 11-a a campionatului, întâlnind pe terenul ITC, de la ora 15.00, Unirea Topraisar. Meciul de juniori e programat de la ora 13.00. Startul partidei de seniori va fi dat de o altă glorie a FC Farul, Mihai Turcu (67 de ani), unul dintre cei mai buni fundaşi stânga din istoria clubului constănţean. Turcu a purtat cu mândrie şi onoare tricoul alb-albastru timp de 14 ani (între anii 1970 şi 1984), susţinând cu Farul în prima ligă 252 de jocuri şi înscriind 14 goluri.

Citeşte şi

S-au războit pe când „Fiarei” abia îi mijise mustaţa: Fotbalistul de la Farul care l-a băgat în sperieţi pe Marius Lăcătuş (Galerie Foto)

Refrene celebre - „La Mustafa, ia la Mustafa, Faru Constanţa azi va câştiga!”: Erau ani când stadionul gemea de lume. Poveştile savuroase ale acelor vremuri (Galerie Foto)

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii