Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Isop va arbitra la Londra O gală „Respect World Series“ ar putea avea loc în această vară la Constanţa

ro

09 Jun, 2016 00:00 4796 Marime text


„Respect World Series“ este cel mai nou circuit de lupte apărut în România, un proiect cu acoperire mondială, fondat de antrenorul Alin Panaite. Până acum, s-a desfăşurat o gală, pe 19 martie, la Madrid, iar pe 2 iulie a fost programat un eveniment similar la Londra, „Clash of the Titans“, pe al cărui afiş figurează Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuyi, Andrei Stoica, Sebastian Ciobanu, Marian Rusu, Tolea Ciumac şi mai mulţi luptători străini.
 
O gală „Respect World Series“ ar putea avea loc însă şi la Constanţa, la finele acestei veri. „Avem în plan acest lucru, să vedem cum se va concretiza. Undeva spre sfârşitul lui august am vrea să organizăm o gală pe litoral. Acum suntem concentraţi pe evenimentul de la Londra. La Constanţa sunt mai mulţi sportivi buni pe care îi avem în vedere. De la Constanţa avem, în schimb, un colaborator, pe Mihai Isop, care va oficia ca arbitru la gala de la Londra“, a declarat Alin Panaite, preşedintele „Respect World Series“.
 
Pe pagina de Facebook a promoţiei de Kickboxing s-a anunţat că la Londra va arbitra şi Atsushi Onari. „Legendarul arbitru din Japonia, care, de-a lungul timpului, a arbitrat în cele mai tari promoţii de Kickbox ale momentului, se va alătura echipei «Respect World Series» în gala de la Londra, de pe 2 iulie. Onari este cotat drept unul dintre cei mai buni arbitri ai lumii, fiind în activitate de la începuturile galelor K-1, şi a stat în ring alături de cei mai buni luptători ai planetei. Pe lângă lunga carieră în K-1 şi K-1 Max, acesta a lucrat şi cu promoţii de top precum «It's showtime», «Legend», «W5» şi «Glory», iar acum suntem profund onoraţi să vi-l aducem în ringul «Respect World Series»“, se arată în anunţ.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii