Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mezinul Farului şi cel mai vechi „marinar“ şi-au cinstit colegii

ro

31 Oct, 2012 02:56 1676 Marime text
farul.jpgDoi jucãtori de la FC Farul, fundaşul dreapta Robert Bãjan şi mijlocaşul la închidere Florin Nicolae Buzea, şi-au serbat ieri ziua de naştere. Primul a împlinit 17 ani, iar al doilea 24.
Bãjan este nãscut în Slatina şi a venit la Farul iarna trecutã. La grupele de juniori a lucrat cu Ion Constantinescu şi cu Mihai Turcu, iar pe finalul returului sezonului trecut antrenorul Ion Barbu l-a promovat la echipa mare. Este mezinul echipei, alãturi de Ferdi Ghenciu. „Este un fotbalist promiţãtor, care trebuie sã mai capete însã rãutate în joc. Depinde numai de el cum va evolua în continuare“, a spus Ion Constantinescu. „Dacã va fi bãiat serios, va ajunge la Liga 1. Nu vreau sã-l umflu prea mult, ca sã nu şi-o ia în cap, însã e clar cã are potenţial. Locul sãu e mai sus de Liga 2. Ca toţi jucãtorii de vârsta sa, trebuie sã aibã încredere în el şi sã munceascã mult. Mai avem tineri pe care ne bazãm, precum Nãstase, Pâslaru, Sescioreanu sau Dani Popa, iar Coteanu şi Berti Nicola joacã deja meci de meci“, a arãtat Ion Barbu.
Cel mai vechi component al lotului actual, Florin Buzea este din Bucureşti şi a venit la Farul în vara lui 2009, de la Ştiinţa Bacãu. Poate juca şi fundaş central, iar în cariera sa a evoluat şi la Progresul Bucureşti.

Pleacã vineri spre Târgovişte  
 
Ieri, jucãtorii Farului au efectuat douã antrenamente, iar în continuare programul este: astãzi - ora 10.00 - studiu video, ora 11.00 - antrenament; mâine - ora 10.00 - conferinţã de presã, ora 11.00 - antrenament; vineri - ora 11.00 - antrenament, ora 15.00 - deplasare la Târgovişte, pentru partida cu Chindia; sâmbãtã - ora 11.00 - joc oficial Chindia - FC Farul, contând pentru etapa a 11-a a Ligii a 2-a, seria întâi.

Sursa foto: Facebook (Robert Bãjan)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii