Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Membrii Comitetului Director al SSC Farul s-au întâlnit cu Gică Hagi. Ce s-a discutat

ro

14 Apr, 2017 10:16 18145 Marime text
Reprezentanţii liderului Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, SSC Farul, au informat, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, că au avut o întâlnire cu Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul şi patron al Academiei de fotbal care-i poartă numele.

„Şi Gică Hagi susţine proiectul S.S.C. Farul

Ieri, membrii Comitetului Director au avut o întâlnire cu dl. Gheorghe Hagi. Întâlnirea a vizat stabilirea caracterului relaţiilor dintre cele două echipe, Farul şi Viitorul. Se doreste o relație normala de concurență sportiva fara adversitați inutile.

Dl. Hagi s-a arătat încântat de iniţiativa noastră de a reînvia echipa fanion a Dobrogei şi a recunoscut că Farul ocupă un loc important în inima sa.
Fiind obişnuit cu atmosfera generată de suporterii marilor cluburi din Europa, a apreciat devotamentul şi pasiunea noastră pentru culorile alb-albastre şi a reiterat faptul că şi-ar dori ca şi Viitorul să se bucure cel puţin de aceeaşi susţinere.

Întrebat dacă ar fi de acord să dea simbolic lovitura de începere la unul dintre meciurile S.S.C. Farul, a declarat că i-ar face mare plăcere să contribuie prin propria imagine la ascensiunea echipei suporterilor, dacă şi aceştia vor fi de acord să-l aibă ca oaspete.

De asemenea, a afirmat faptul că doar Farul poate fi cu adevărat echipa oraşului Constanţa, pentru că ea are de partea sa atât tradiţia, cât şi suporterii.
Îi mulţumim pentru deschidere şi îl aşteptăm la meciurile echipei!”, se arată în comunicatul SSC Farul. În fotografie apar Gică Hagi şi Georges Muzaca, preşedintele Coimitetului Director al SSC Farul. 
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii