Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medalii şi pentru CS Farul Gimnastele de la CSS1 Constanţa au acaparat podiumul la Memorialul „Sergiu Popa“ (galerie foto)

ro

08 Jun, 2016 00:00 4157 Marime text


Şase gimnaste constănţene, patru de la Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 şi două de la Clubul Sportiv Farul, au participat la Memorialul „Sergiu Popa“, de la Focşani. A fost o întrecere privită ca o bună verificare înainte de Campionatul Naţional pe echipe (junioare I şi II), care se va disputa săptămâna viitoare, la Sf. Gheorghe.
 
CSS1 Constanţa a concurat la junioare 2, nivelul patru, iar la individual compus, clubul de pe litoral a acaparat podiumul: Alexandra Patriche - locul 1, Emilia Munteanu - locul 2, Gabriela Toader - locul 3. Pe aparate, rezultatele au fost următoarele: la sărituri - Emilia Munteanu - 1, Alexandra Patriche - 3; la paralele - Alexandra Patriche - 1, Emilia Munteanu - 2; la bârnă - Gabriela Toader - 1, Alexandra Patriche - 2; la sol - Emilia Munteanu - 1, Gabriela Toader, Alexandra Patriche - 3. Fetele sunt pregătite de Sorin Bechir şi Mădălina Hârbu, iar coregraf este Mihaela Lintzmaier.
 
„A fost o verificare foarte bună, mai ales că avusesem înainte şi Cupa OMV Petrom. Faţă de această întrecere, fetele au avut o evoluţie mult mai bună. Sunt din ce în ce mai sigure pe ele şi în execuţii. Sperăm să luăm medalie şi săptămâna viitoare. La Focşani a evoluat, de la CSS1 Constanţa, şi Ana-Maria Avram. Ea este însă în recuperare, după o mică ruptură de fibră musculară, la ambele picioare. Ana-Maria a început să-şi revină, iar la Focşani a făcut o săritură tare bună. Facem elemente şi la sol cu ea, dar încă e în recuperare, încă nu se simte foarte stăpână pe execuţii. Însă, chiar şi aşa, e în grafic, e om de echipă, ne bazăm pe ea“, a declarat Sorin Bechir.
 
CS Farul Constanţa le-a avut în concurs la Focşani, la junioare II, nivelul 3, pe Maria Sorana Ceplinschi (care a ocupat locul patru la individual compus, locul întâi la sărituri, locul doi la paralele şi locul trei la sol) şi pe Delia Constantinescu, situată pe poziţia a 13-a la individual compus. Delia a revenit în activitatea sportivă după o perioadă în care îşi dorea retragerea. Echipa de antrenoare a celor două gimnaste e formată din Carmen Traicu şi Rodica Elena Iurea, iar coregraf e Georgeta Violeta Răvdan.     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii