Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medalii peste medalii Gimnastele de la CSS1 Constanţa, evoluţii deosebite la Naţionale (galerie foto)

ro

22 Apr, 2016 00:00 6225 Marime text


Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa şi-a confirmat poziţia de frunte din gimnastica artistică românească şi la Campionatul Naţional al Cluburilor Sportive Şcolare, care s-a desfăşurat la Buzău, încheindu-se ieri.
 
Micile sportive de pe litoral au urcat de 17 ori pe podium, graţie unor evoluţii foarte bune, atât pe echipe, cât şi pe aparate şi la individual compus. La junioare 2, nivelul 4 (profesori - antrenori, Sorin Bechir şi Mădălina Hârbu), echipa constănţeană a fost cea mai bună din ţară, luând aurul, în alcătuirea Emilia Munteanu, Gabriela Toader, Ana-Maria Avram şi Alexandra Patriche.


 
Emilia Munteanu a urcat pe podium de alte cinci ori (aur la sărituri, argint la individual şi la bârnă, bronz la paralele şi la sol), iar Alexandra Patriche a devenit campioană naţională la paralele. Titlul suprem l-a obţinut şi Bianca Matei, răsplătită cu aur pentru evoluţiile de la individual, în competiţia junioarelor 1. Bianca Matei este pregătită tot de Sorin Bechir şi Mădălina Hârbu.


 
La junioare 3, nivelul 2 (profesori - antrenori, Cătălin Meran şi Petruţa Marcu), echipa formată din Amalia Petre, Andreea Preda şi Evelina Oprea a devenit vicecampioană naţională, Amalia Petre a cucerit alte trei distincţii (aur la sol, bronz la individual şi bârnă), iar Evelina Oprea a obţinut argintul la paralele.

La junioare 3, nivelul 1 (profesori - antrenori, Sorin Bechir şi Mădălina Hârbu), Andreea Toma a cucerit patru medalii de bronz (la individual, paralele, bârnă şi sol). La obţinerea performanţelor de la Buzău ale gimnastelor de la CSS1 Constanţa a contribuit şi coregrafa Mihaela Lintzmaier.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mr.farul 22 Apr, 2016 10:38 Felicitari pentru aceste fete care reprezinta viitorul gimnasticii romanesti. Pacat de echipa de senioare care a ratat calificarea la Olimpiada.