Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciuri amicale „Suporterii alb-albaştri au reaprins Farul, gălăţenii - flacăra furnalului din complexul siderurgic“

ro

10 Feb, 2017 00:00 3999 Marime text
Suporter Spirit Club Farul Constanţa şi Suporter Club Oţelul Galaţi, echipele de fotbal înfiinţate de fani ai defunctelor FC Farul şi Oţelul Galaţi, reeditează, pe 11 şi 18 februarie, o întâlnire de tradiţie a fotbalului românesc. 
 
E vorba de două meciuri amicale, pe care liderele Ligilor a 4-a din judeţele lor le vor disputa la Galaţi (sâmbătă, de la ora 13.00, pe stadionul „Siderurgistul“), iar după o săptămână, la Constanţa. „Distribuţiile şi decorul scenic s-au schimbat, dar publicul a rămas la fel de fidel! Suporter Spirit Club Farul Constanţa salută deschiderea pe care omologii noştri de la echipa suporterilor gălăţeni au arătat-o pentru organizarea acestor două jocuri-şcoală, în sistem tur-retur. Chiar dacă este vorba despre două echipe nou-înfiinţate, ele beneficiază de aportul consistent al suporterilor lor, cărora le datorează însăşi existenţa!“, au postat cei de la SSC Farul pe pagina lor de Facebook.

Proiecte clădite pe unitate

Ambele echipe sunt la început de drum, iar constănţenii speră să păşească pe el „cu paşi egali şi repezi“. „Unul dintre principiile pe care sunt clădite aceste proiecte este unitatea. Considerăm că acest principiu poate şi trebuie să fie extins şi la nivelul suporterilor, pentru că, în aceste momente grele, sunt mai multe valori care ne leagă decât cele care ne-ar putea dezbina. Suporterii alb-albaştri au reaprins Farul, gălăţenii, flacăra furnalului din complexul siderurgic. Suntem la începutul unui drum lung, pe care sperăm să-l traversăm cu paşi egali şi repezi, cel puţin până la nivelul Ligii a II-a. Suntem convinşi de faptul că suporterii ambelor echipe conştientizează impactul negativ pe care orice formă de conflict l-ar putea avea asupra evoluţiei celor două proiecte“, punctează fanii de pe litoral.

În noroi se joacă fotbal curat

Atât SSC Farul, cât şi SC Oţelul au câştigat toate partidele jucate până acum în Liga a 4-a. „Prin aceste două meciuri, vom demonstra că, deşi de multe ori la nivelul ligilor inferioare se joacă - la propriu - în noroi, fotbalul condus de suporteri este cel mai curat! Pe această cale salutăm şi încurajăm toţi suporterii echipelor de tradiţie care au ales acelaşi drum ca şi noi!“, mai punctează SSC Farul.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii