Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul cu FCSB II se anunţă „infernal“ pentru SSC Farul Constanţa

ro

01 Nov, 2017 13:50 2533 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa susţine meciul din etapa a 11-a a Ligii a 3-a, seria secundă, vineri, 3 noiembrie, de la ora 14.00, pe terenul formaţiei FCSB II.

Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul, spune că partida se anunţă „infernală“ pentru constănţeni, din mai multe motive: gazdele vor beneficia (ca mereu până acum) de jucători de la FCSB, urmând a alcătui o echipă foarte puternică; SSC Farul se confruntă cu mai multe indisponibilităţi, urmând a lipsi, din pricina problemelor medicale, Botea, Niţescu, Mazilu şi Zamfir, iar în cazul lui Dragu se speră să poată fi luat măcar în lot; partida se joacă pe un teren sintetic, ce nu avantajează echipa constănţeană (cel pe care s-a jucat şi partida cu Progresul 1944 Spartac, pierdută cu 0-7 de SSC Farul).

Meciul cu FCSB II e decisiv pentru clasamentul de până în iarnă. Adversarii noştri se află la trei puncte în spatele nostru. Pentru prima dată de la începerea campionatului ne confruntăm cu atâtea probleme de lot. În plus, nu e un lucru îmbucurător că FCSB II va primi întăriri de la pima echipă. Sunt pus în situaţia de e face mai multe schimbări în primul 11. Să sperăm însă că vom obţine un rezultat pozitiv, care ne va menţine în grafic. Trebuie să fim încrezători, a declarat Petre Grigoraş.


În clasament, SSC Farul se află pe locul patru, cu 23 de puncte, în vreme ce FCSB II ocupă poziţia a cincea, cu 20 de puncte.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa       
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii