Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul care va decide campioana

ro

08 Mar, 2008 00:00 1030 Marime text
1204923998.jpg

Vasile Stanga: "Daca Steaua ne bate, atunci ei vor fi noii campioni ai Romaniei. Ambele formatii au sanse egale de a castiga partida"

Duminica, incepand cu ora 11.00, va avea loc derbiul Ligii Nationale de handbal dintre Steaua si HCM, meci pe care constantenii il considera decisiv in lupta pentru titlu. Aflati la patru puncte distanta de prima pozitie, ocupata de Steaua, handbalistii antrenati de Vasile Stanga si Eden Hairi au sansa sa recupereze, duminica, doua dintre ele, daca inving in meciul direct, la Chiajna. Antrenorul formatiei HCM Constanta, Vasile Stanga, a declarat ca intalnirea cu Steaua Bucuresti, din etapa a XIX-a a Ligii Nationale, poate decide titlul de campioana si spune ca cele doua formatii au sanse egale in a-si apropia victoria. "Va fi un meci foarte greu si foarte important pentru ambele formatii, un meci ce poate decide noua campioana. Daca HCM va castiga, atunci ne vom apropia la doua puncte de Steaua si va exista o mare presiune pe adversara noastra in urmatoarele jocuri. In schimb, daca Steaua ne bate, atunci ei vor fi noii campioni ai Romaniei. Desi am jucat atatia ani pentru Steaua si apoi am antrenat acolo, nu ma incearca un sentiment anume sa joc impotriva fostei mele echipe. Nu ma afecteaza in niciun fel. La acest meci de la Chiajna, ambele formatii au sanse egale de a castiga partida", a spus Stanga. Tehnicianul constantenilor a afirmat ca este avantajat de faptul ca a antrenat Steaua, pentru ca ii cunoaste pe jucatori. "Pentru mine este un avantaj faptul ca am fost antrenor la Steaua, pentru ca ii cunosc pe aproape toti jucatorii de acolo. Ei ne pot urmari pe casete, insa eu stiu ce poate, cum poate si cand poate fiecare jucator al Stelei. Stiu fiecare stare a lor, ii cunosc foarte bine, doar am lucrat atata timp impreuna. Este un meci in care evolutia portarilor va conta foarte mult. Cine va rata mai putin va castiga meciul", a spus tehnicianul constantean.

Arbitri straini la Steaua - HCM

O noutate la acest meci o va reprezenta delegarea unei brigazi straine de arbitri, fapt salutat de conducerea constanteana. "Nu imi este teama de arbitraj, federatia a delegat o brigada internationala pentru aceasta intalnire si sunt sigur ca vor arbitra corect. Chiar daca vor gresi, nu o vor face intentionat. In ceea ce ne priveste, nu avem probleme de lot pentru partida cu Steaua. Hejtmanek si Schjolin au fost recuperati in totalitate si vor evolua duminica", a precizat Stanga. Partida dintre Steaua Bucuresti si campioana HCM Constanta va avea loc duminica, incepand cu ora 11.00. In meciul tur, de la Constanta, scorul dintre cele doua formatii a fost egal, 22-22. Dupa 18 etape, in clasamentul Ligii Nationale, Steaua conduce cu 31 de puncte, urmata de HCM Constanta, cu 27 de puncte, locul 3 fiind ocupat de Stiinta Municipal Bacau, cu 26 de puncte.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii