Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oaspeţii au câştigat în ultimul minut Meci nebun la Iaşi, între Politehnica şi CS Năvodari (galerie foto)

ro

20 Apr, 2015 00:00 1538 Marime text
Echipa de rugby CS Năvodari a reuşit, sâmbătă, o spectaculoasă victorie în deplasare, impunându-se in extremis în disputa cu Politehnica Unirea Iaşi, din etapa a patra a Diviziei Naţionale (eşalonul secund al rugby-ului românesc). Antrenaţi de Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase, oaspeţii s-au impus cu 14-13, după ce, cu un minut înainte de final, Politehnica Unirea conducea cu 13-11!
 
La pauză a fost 3-3, oaspeţii punctând prin Alexandru Trandafir, din lovitură de pedeapsă. Acelaşi Trandafir a dus scorul la 6-3 în favoarea lui CS Năvodari, tot din lovitură de pedeapsă, după care gazdele s-au distanţat la 13-6, însă în condiţiile în care, la scorul de 6-6, oaspeţii au primit două cartonaşe galbene. Pe final, CS Năvodari a avut o revenire de senzaţie. Întâi s-a apropiat la 11-13, după un eseu al lui Gheorghe Grigoraş, pentru ca, în ultimul minut, a treia lovitură de pedeapsă reuşită de Trandafir la Iaşi (de la distanţă) să-i aducă echipei oaspete victoria!
 
„A fost un succes frumos, pe care băieţii noştri l-au meritat. Suntem mândri de ei! Au avut o dăruire şi o dorinţă de victorie fantastice“, a declarat Cornel Suciu. În clasament, CS Năvodari ocupă locul trei, cu 11 puncte, iar în etapa viitoare, sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 14.00, întâlneşte pe teren propriu (stadionul „Flacăra“ din Năvodari), echipa Under-23 a CSA Steaua Bucureşti, rezultatul meciului necontând însă în clasament.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii