Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci la Constanţa cu fosta campioană Oţelul Galaţi Farul caută a treia victorie consecutivă (video)

ro

24 Oct, 2015 00:00 2393 Marime text
În etapa a zecea a Ligii a 2-a, FC Farul joacă la Constanţa cu Oţelul Galaţi, sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 17.00. Aflaţi în lupta pentru promovare, „marinarii“ vizează o nouă victorie, care ar fi a treia consecutivă.

În clasament, FC Farul ocupă locul cinci, cu 14 puncte, iar Oţelul (campioană a României în 2011), echipă retrogradată din Liga 1, care se confruntă cu probleme mari, ocupă poziţia a 11-a (din 13 echipe), cu şapte puncte. În ciuda situaţiei dificile în care se află gălăţenii, Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al Farului, atenţionează ca meciul să fie tratat cu seriozitate şi concentrare. „Nicio partidă nu e uşoară, toate au un grad de dificultate. Oţelul e un adversar de luat în seamă. Formaţie cu jucători tineri, dar de perspectivă, care, dacă sunt lăsaţi să joace, pot pune probleme. Trebuie să tratăm meciul cu seriozitate şi să fim concentraţi, pentru a demonstra că am scăpat de atitudinea aceea de superioritate pe care am avut-o la partidele cu echipele din partea de jos a clasamentului şi care ne-a costat de fiecare dată. Contra formaţiilor din prima jumătate a ierarhiei ne-am mobilizat, avem trei victorii şi două egaluri în cele cinci meciuri cu ele“, a spus Auraş Braşoveanu. 

Fără Nicorec, dar cu Ionescu 

Farul vine după două victorii consecutive, 3-0 la Constanţa cu Rapid CFR Suceava şi 3-2 în deplasare cu SC Bacău, succes care a fost primul pe teren străin al „marinarilor“ din acest sezon. Faţă de disputa de la Bacău, antrenorul Constantin Gache nu îl va putea utiliza pe mijlocaşul Onişor Nicorec (eliminat etapa trecută), dar va reveni un alt mijlocaş de bază, Adrian Ionescu (cel căruia i-a expirat etapa de suspendare).

Celelalte meciuri şi clasamentul

Celelalte meciuri ale rundei se joacă după programul: astăzi, de la ora 11.00 - CS Baloteşti - ACS Berceni, Ceahlăul Piatra Neamţ - SC Bacău, Academica Clinceni - Dacia Unirea Brăila, Dunărea Călăraşi - Gloria Buzău; luni, 26 octombrie, de la ora 18.00 - Rapid Bucureşti - Rapid CFR Suceava. Bucovina Pojorâta are rundă liberă. Clasament: 1. Rapid - 18p, 2. Suceava - 18p, 3. Brăila - 16p, 4. Bacău - 16p, 5. Farul - 14p, 6. Călăraşi - 13p, 7. Clinceni - 11p, 8. Berceni - 11p, 9. Pojorâta - 9p, 10. Baloteşti - 8p, 11. Oţelul - 7p, 12. Buzău - 7p, 13. Ceahlăul - 4p. La partida Baloteşti - Berceni, unul dintre observatori este Stere Guteanu, secretarul general al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa, iar la Clinceni - Brăila a fost delegat Lucian Cârje (preşedintele AJF Constanţa).

Caravană prin Constanţa şi bilete pentru tineri

Fanii Farului se preocupă de readucerea publicului de toate vârstele la stadion. Aseară, o coloană de 15 autoturisme ale suporterilor a străbătut în lung şi-n lat Constanţa, anunţând meciul de sâmbătă. Totodată, în puncte din centre comerciale au fost amplasate panouri cu afişe ale partidei cu Oţelul. Nu în ultimul rând, patru suporteri au cumpărat 60 de bilete la peluză la meciul Farul - Oţelul, pe care, ieri, le-au înmânat reprezentantului unei organizaţii non-guvernamentale, pentru a ajunge la tineri din şcoli şi licee constănţene.

Sursa foto: webics.ro şi Farul Spirit


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii