Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci întins pe durata a trei zile Samantha Stosur a eliminat-o pe Simona Halep în optimi la Roland Garros

ro

01 Jun, 2016 00:00 1269 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep (cap de serie numărul 6), a fost învinsă de australianca Samantha Stosur în optimile turneului de Mare Şlem de la Roland Garros. Scorul a fost 7-6, 6-3, iar partida a durat o oră şi 46 de minute, dar s-a întins pe durata a trei zile!
 
A început duminică, iar la scorul de 5-3 pentru Halep în primul set, a fost oprită din pricina ploii. Din acelaşi motiv nu s-a putut relua nici a doua zi, luni, fiind reprogramată ieri, în jurul prânzului. Ploaia şi-a făcut iar de cap, astfel că abia ieri după-amiază meciul s-a putut juca. Pauza şi condiţiile de joc i-au dăunat însă Simonei. Stosur (a 24-a favorită) a reuşit să revină în primul set, pe care l-a câştigat la tie-break, iar apoi a condus şi în setul secund.
 
La 3-2 pentru australiancă, meciul a fost oprit pentru încă o dată, iar când cele două jucătoare au putut reveni pe teren, Stosur a jucat la fel de bine şi s-a impus în două seturi. Pentru prezenţa în optimi, Simona Halep va primi 173.000 de euro şi 240 de puncte WTA.

„După părerea mea, a fost imposibil să joci. A fost prea mult. Terenul nu s-a prezentat cum trebuia, iar mingile erau ude în timpul partidei. Nu am cuvinte să comentez. A câştigat jucătoarea mai puternică. Nu am semnalat nimic, pentru că nu erau şanse să se schimbe ceva. Nimănui nu-i pasă de jucători. Eu am fost aproape de o accidentare la spate”, a declarat la final, supărată, Simona Halep.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii