Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci important pentru FC Viitorul Gică Hagi - "Nu suntem favoriți cu Dinamo" (galerie foto)

ro

28 Oct, 2017 13:39 1594 Marime text
Campioana en-titre a Romaniei, FC Viitorul, susține luni, în deplasare, meciul de campionat cu Dinamo București, iar managerul tehnic al echipei constănțene, Gică Hagi, spune că Viitorul nu e favorită în această partidă.

Chiar dacă se spune că noi suntem mai în formă și Dinamo nu traversează un moment foarte bun, nu ne putem gândi niciodată că împotriva echipelor Steaua și Dinamo am fi favoriți. Lăsați deoparte istoria ultimelor meciuri! Dinamo rămâne Dinamo, un club mare și puternic. Trebuie să ne ridicăm din nou la nivelul adversarilor. Atât pentru noi, cât și pentru ei sunt trei puncte importante în perspectiva play-off-ului. Vrem să facem față și să reușim un meci bun, a spus Hagi.

Contra lui Dinamo am obținut de multe ori rezultate pozitive, dar va fi un meci greu. Dinamo e o echipă bună, cu tradiție, care joacă bine acasă. Trebuie să ne facem jocul nostru și să avem o evoluție ca în ultimele etape. O victorie a noastră ar însemna mult pentru play-off, dar mai sunt multe meciuri. Suntem într-o formă bună și trebuie să o demonstrăm și la meciul cu Dinamo, a precizat mijlocașul Viitorului Sebastian Mladen.

În meciurile trecute cu Dinamo am reușit evolții și rezultate bune și speram ca și acum să fie la fel și să caștigăm. Avem un moral bun după ce am învins și CFR Cluj. Întâi ne gândim să ne calificăm în play-off. Luăm fiecare meci în parte, a spus și tânărul mijlocaș Tudor Băluță.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii