Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci important pentru calificarea în play-off FC Viitorul joacă diseară cu Dinamo în Liga 1

ro

30 Oct, 2017 00:00 2220 Marime text
Campioana en-titre a României, FC Viitorul, susţine astăzi, de la ora 20.45, în deplasare, meciul cu Dinamo Bucureşti, din etapa a 16-a a sezonului regulat al Ligii 1. 
 
În clasament, FC Viitorul ocupă locul şase, cu 23 de puncte, în vreme ce Dinamo se află pe şapte, cu 21 de puncte, partida fiind una importantă pentru cele două echipe şi din perspectiva calificării în turneul play-off. În tur, Dinamo s-a impus la Ovidiu cu 1-0, graţie golului marcat de Costache, în minutul 82.
 
Managerul tehnic al echipei constănţene, Gică Hagi, spune că Viitorul nu e favorită la partida de diseară. „Chiar dacă se spune că noi suntem mai în formă şi Dinamo nu traversează un moment foarte bun, nu ne putem gândi niciodată că împotriva echipelor Steaua şi Dinamo am fi favoriţi. Lăsaţi deoparte istoria ultimelor meciuri! Dinamo rămâne Dinamo, un club mare şi puternic. Trebuie să ne ridicăm din nou la nivelul adversarilor. Atât pentru noi, cât şi pentru ei sunt trei puncte importante în perspectiva play-off-ului. Vrem să facem faţă şi să reuşim un meci bun“, a spus Hagi.
„Contra lui Dinamo am obţinut de multe ori rezultate pozitive, dar va fi un meci greu. Dinamo e o echipă bună, cu tradiţie, care joacă bine acasă. Trebuie să ne facem jocul nostru şi să avem o evoluţie ca în ultimele etape. O victorie a noastră ar însemna mult pentru play-off, dar mai sunt multe meciuri. Suntem într-o formă bună şi trebuie să o demonstrăm şi la partida cu Dinamo“, a precizat mijlocaşul Viitorului Sebastian Mladen.
 
„În meciurile trecute cu Dinamo am reuşit evoluţii şi rezultate bune şi sperăm ca şi acum să fie la fel şi să câştigăm. Avem un moral bun după ce am învins şi CFR Cluj. Întâi ne gândim să ne calificăm în play-off. Luăm fiecare meci în parte“, a spus şi tânărul mijlocaş Tudor Băluţă.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii