Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci important. Campioana contra vicecampioana. „Mergem să câştigăm!“ FC Viitorul încheie anul în Liga 1 în fieful lui FCSB

ro

16 Dec, 2017 00:00 1549 Marime text
Campioana României, FC Viitorul, încheie anul în Liga 1 cu o partidă în fieful vicecampioanei şi actuală ocupantă a locului secund în clasament, FCSB. 
 
Meciul din etapa a 22-a a campionatului se joacă la Bucureşti, duminică, 17 decembrie, de la ora 20.00, şi este foarte important pentru ambele echipe. FCSB este depăşită de liderul CFR Cluj cu cinci puncte (44-49) şi nu vrea să lase această diferenţă să crească, ratând victoria cu trupa de pe litoral. De cealaltă parte, Viitorul, a cincea în clasament, cu 34 de puncte, e în luptă pentru calificarea în play-off şi pentru ea orice punct e foarte preţios, mai ales că bătălia e încinsă. Echipa lui Hagi a învins în tur FCSB, cu 1-0, iar campionii au în ultimele nouă partide şase victorii (cinci consecutive), două egaluri şi numai un eşec. FCSB se confruntă cu mai multe absenţe, duminică urmând a lipsi din pricina accidentărilor Planici, Bălaşa, Benzar, Teixeira, Budescu şi Alibec.
 
„Sperăm să facem un rezultat pozitiv cu FCSB, iar apoi, la anul, să ne pregătim foarte bine şi să începem 2018 cu o victorie“, a declarat căpitanul FC Viitorul, Bogdan Ţâru. „E un meci destul de dificil. Nu avem gânduri de vacanţă, O victorie sau un egal ar fi foarte bine pentru noi. Noi mergem să câştigăm, dar nu se ştie niciodată ce va fi. Se anunţă un meci deschis şi să câştige formaţia cea mai bine pregătită, care sperăm să fim noi“, a spus şi brazilianul Eric. „Mai avem un meci în acest an şi sperăm să încheiem 2017 cu bine“, a punctat mijlocaşul Ionuţ Vână.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii