Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marius Fotescu, trei goluri în victoria lui Axiopolis cu Unirea Slobozia. Echipa din Cernavodă a revenit de la 0-2!

ro

28 Oct, 2017 17:50 6535 Marime text
Axiopolis Cernavodă a realizat astăzi a patra victorie consecutivă în seria secundă a Ligii 3-a, câștigând cu 3-2 pe teren propriu meciul cu Unirea Slobozia, contând pentru etapa a zecea a campionatului.

Toate golurile gazdelor au fost realizate de Marius Fotescu, în minutele 46, 52 și 59 (din penalty), performanța sa fiind cu atât mai importantă cu cât a jucat din repriza a doua, venind după o accidentare!

Axiopolis a fost condusă la pauză cu 2-0, după golurile marcate de Toma (8) și Nelu Bucă (16), gazdele reușind să revină pe tabelă în partea secundă și să câștige.

A fost un meci greu, pe care ne bucurăm că am reușit să-l câștigăm. Unirea Slobozia e o echipă puternică, iar prima repriză i-a aparținut. După pauză însă, am avut puterea să revenim. Subliniem și intervențiile portarului Puia, care, la 2-2, s-a opus foarte bine la câteva ocazii ale oaspeților, a declarat Gheorghe Stănculescu, președintele secției de fotbal a clubului din Cernavodă.

 
Ionel Melenco, antrenorul lui Axiopolis, a jucat cu: Puia - Loloț (79 M. Hristu), Zaharia, Andrescu, L. Gheorghe - Abibula, Crețu, Vieru (46 Fotescu) - Beșleagă, Husein (88 Răvoiu), R. Mihalache. Rezerve neutilizate au fost Nanu - Rusu, Vlăescu și I. Gheorghe. 

Sursa foto: Ștefan Negrea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii