Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Marinarii“ se reunesc astăzi. Trei zile de trialuri FC Farul pune accentul în lot pe tineret

ro

07 Jul, 2016 00:00 5472 Marime text
 

FC Farul sună astăzi, la ora 10.00, adunarea pentru sezonul 2016/2017 al Ligii a 2-a, însă, faţă de campionatul trecut, se pleacă la drum cu un lot totalmente schimbat. Antrenorii Ion Barbu şi Gică Mina vor demara pregătirea cu un grup format preponderent din tineri şi, cel puţin în momentul de faţă, aceasta este strategia clubului: miza pe tineret.
 
În acest sens, până la finele săptămânii, la stadion se vor organiza trialuri şi acţiuni de selecţie, la care vor participa şi jucători formaţi de Farul care au evoluat la alte echipe în ultimul timp, gen Igiroşanu, Pâslaru, Cl. Popa sau Vieru. Din câte se pare, la reunirea de astăzi, va fi prezent şi căpitanul din sezonul trecut, Florin Pătraşcu, dar încă nu se ştie care va fi situaţia sa la Farul. Pe lângă jucătorii întorşi la club, lotul „marinarilor“ din acest moment este conturat cu tinerii din propria pepinieră pe care au mizat antrenorii în ediţia trecută şi cu alţi fotbalişti de aceeaşi vârstă care vor veni de prin ţară.
 
„La acest moment, politica clubului este ca media de vârstă să fie de 23, maximum 24 de ani. Ion Barbu şi Gică Mina demarează pregătirea lotului. Vom cădea de acord cu ambii şi le vor fi prelungite contractele. Se lucrează şi la situaţia financiară a Farului şi sper ca săptămâna viitoare, până pe joi, să fie clară. În clipa de faţă, par să fie motive de optimism din acest punct de vedere. În funcţie de buget, vom fixa şi obiectivul“, a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al FC Farul. Tinerii din ţară sunt aşteptaţi la Constanţa de luni, dar nu este exclus ca unul - doi să vină de astăzi.    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii