Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Marinarii“ joacă astăzi Farul nu l-a inclus pe Robert Neagoe în lotul pentru meciul cu ACS Berceni

ro

28 Feb, 2015 00:00 2782 Marime text
Liga a II-a se reia astăzi, cu etapa a 17-a a returului, după ce, pe finalul lui 2014, s-au disputat cinci runde din partea secundă a campionatului. FC Farul a rămas singura echipă dobrogeană din competiţie, după ce Săgeata Năvodari şi-a luat adio de la Liga a II-a.
 
Cu un lot remaniat substanţial faţă de tur şi cu un nou antrenor principal pe banca tehnică, Marian Dinu, „marinarii“ au în faţă, până la finele campionatului, o perioadă care se doreşte de tranziţie către sezonul următor, în care obiectivul ar fi promovarea în Liga I. Astăzi, Farul joacă în deplasare cu ACS Berceni, iar Marian Dinu are o singură problemă de lot, mijlocaşul Robert Neagoe, lăsat acasă din pricina unei răceli.
 
În lotul de 18 au fost incluşi următorii jucători: Vl. Neagu, Olaru - portari; Băjan, Cl. Popa, D. Ciobanu, Fl. Pătraşcu, Fl. Tudorache, Szalkai, Giurgiu - fundaşi; Pâslaru, Cârstoiu, Ochia, Cioinac, Vieru - mijlocaşi; Enciu, M. Jianu, Al. Grigoraş, Muscă - atacanţi. „Suntem încrezători. Avem nevoie de victorie, din mai multe motive. Sper ca, la ora jocului, fotbaliştii să fie concentraţi şi să se gândească doar la meci, lăsând deocamdată deoparte celelalte probleme“, a declarat Marian Dinu.

Săgeata Năvodari şi Unirea Slobozia nu au fost programate

Din pricina problemelor financiare, Săgeata Năvodari şi Unirea Slobozia nu au fost programate în etapa de astăzi. În cazul echipei dobrogene, este a doua neprogramare, după cea din partida cu SC Bacău, astfel că Săgeata va fi exclusă din campionat, după ce a fost şi depunctată. Unirea Slobozia s-a retras din campionat şi va fi şi ea exclusă după etapa de săptămâna viitoare. În această situaţie, meciurile pe care cele două echipe le-au susţinut în cele cinci etape din retur jucate în 2014 vor fi omologate cu rezultatul de 3-0 în favoarea fiecărei formaţii adverse, la fel cum se va întâmpla şi în celelalte partide pe care Săgeata şi Unirea le-ar mai fi avut de susţinut în Liga a II-a în 2015. În această situaţie, clasamentul se modifică astfel: 1. FC Voluntari - 38p, 2. Rapid CFR Suceava - 31p, 3.

ACS Academica Argeş - 31p, 4. Gloria Buzău - 25p, 5. SC Bacău - 21p, 6. CF Brăila - 20p, 7. ACS Berceni - 18p, 8. CS Balotești - 16p, 9. CSM Dorohoi - 13p, 10. FC Farul - 12p. Astăzi, în etapa a 17-a a campionatului, de la ora 11.00, în afară de meciul ACS Berceni - FC Farul, se vor mai disputa partidele: CS Baloteşti - SC Bacău, CF Brăila - FC Voluntari şi FCM Dorohoi - Gloria Buzău. Săgeata ar fi trebuit să joace pe teren propriu cu ACS Academica Argeş, iar Unirea Slobozia ar fi trebuit să întâlnească, tot acasă, Rapid CFR Suceava.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii