Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Marinarii“ au marcat 11 eseuri Farul s-a impus la scor în Cupa României cu CS Năvodari (galerie foto)

ro

02 Oct, 2014 00:00 1897 Marime text
Vicecampioana României la rugby, RCJ Farul Constanţa, a câştigat la scor, 75-7 (54-0), meciul de ieri, din deplasare, cu CS Năvodari (echipa clasată pe locul trei în eşalonul secund). Partida a contat pentru etapa a treia a Cupei României, grupa Dobrogea, celălalt meci al rundei fiind RCM Galaţi - CSM Olimpia Bucureşti 8-124.
 

Pentru Farul (antrenori, Cristian Petre şi Cătălin Nicolae) au înscris Tuchashvili (4 eseuri), Taljard (3 eseuri), Apostol, Olescu, Neagu, N. Ion (câte un eseu) şi Sabbagh (10 transformări). Gazdele au replicat prin Pârvu (eseu) şi Trandafir (transformare). „Nu am folosit în acest meci o parte a străinilor şi jucătorii care au evoluat în selecţionata Lupii Bucureşti“, a declarat Dragoş Drăghiţă, secretar general al RCJ Farul.
 
„În ciuda înfrângerii, a fost un joc bun, respectând adversarul, venit la Năvodari din postura de vicecampioană a României. Nu am început meciul cu 15-le de bază, iar Farul a speculat această situaţie, cele mai multe puncte marcându-le în prima repriză. Din minutul 30, am început să facem schimbări în efectiv. Sigur, nu se poate compara nivelul nostru de pregătire cu cel al Farului, dar nu ne-am dat la o parte din faţa constănţenilor. Au fost faze în care ne-am bătut de la egal la egal cu Farul. Faza eseului nostru a fost foarte frumoasă“, a declarat Cornel Suciu, antrenor la CS Năvodari, alături de Cristian Husea şi de Virgil Năstase.
 
În etapa viitoare a Cupei, la finele acestei săptămâni, Farul întâlneşte RCM Galaţi în deplasare, iar CS Năvodari joacă în propriul fief cu CSM Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii