Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Marian Botea, fotbalist la SSC Farul „Ne este foarte greu. Suntem neplătiți de trei luni, iar două săptămâni am avut probleme cu apa“

ro

26 Oct, 2017 14:51 4444 Marime text
Georges Muzaca, președintele Consiliului Director al SSC Farul Constanța, a anunțat că s-a semnat contractul de finanțare pentru virarea unei sume de la bugetul local, iar acum fotbaliștii echipei așteaptă să înceapă să le fie achitate din restanțele financiare. 
 
Fundașul central Marian Botea spune că jucătorilor le este foarte greu fără bani, iar cei care stau la cantonament s-au confruntat și cu alte probleme.
 
Chiar dacă ne e foarte greu, vrem să mai acumulăm trei puncte și să fim în obiectiv (n.r. sâmbătă, la meciul de la Techirghiol cu Înainte Modelu). Cred că dacă nu ar fi fost problemele noastre și am fost și noi, precum contracandidatele noastre, cu banii la zi, acum eram pe primul loc. De când am venit la SSC Farul sunt numai și numai probleme. Avem trei luni în care nu am fost plătiți, iar cei care stăm la cantonament am avut timp de două săptămâni probleme cu apa. Nu a curs în camere și am cărat apă de la baia de jos cu găleata în cameră. Mai nou, nu avem masă asigurată dimineața, ceea ce nu ar trebui să se întâmple, căci avem antrenamente fizice. Deja s-au strâns prea multe. O să trecem însă și de acest meci, ne vom concentra să câștigăm, să nu fie vina la noi, a spus Marian Botea.
 
Ion Barbu, antrenor secund la SSC Farul, a arătat: 
 
Din ce am auzit și eu, urmează să fie virați banii și s-a promis că până vineri jucătorii vor primi un salariu. 
 
Confruntarea SSC Farul - Înainte Modelu se joacă sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 15.00, la Techirghiol. Echipa constănțeană nu va putea folosi în acest meci doi jucători, Nițescu și Zamfir, care se confruntă cu probleme medicale.  

UPDATE:

Georges Muzaca a spus că prima tranșă din suma de la bugetul local a intrat astăzi în contul clubului, iar mâine jucătorii vor primi un salariu.

În ce privește celelalte probleme semnalate, președintele CD al SSC Farul a arătat: 
Apa a fost oprită în camere întrucât s-a spart o țeavă în curtea clubului, în patru - cinci locuri. Reparația a fost făcută cu bani de la suporteri și de la un fost fotbalist al FC Farul, care ne-a ajutat și cu alte ocazii, drept pentru care îi mulțumim. Referitor la masă, clubul le asigură trei mese pe zi celor care stau în cantonamentul de la stadion, dar, nemaiavând voie să folosim cantina de la mini-hotel, le asigurăm băieților trei mese pe zi la un restaurant, suportându-le și deplasarea până acolo  
Sursa foto: ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii