Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Managerul Bogdan Chiriţă l-a cununat pe Adrian Nicărel Nuntă la Şcoala de Fotbal Farul 2010 (galerie foto)

ro

18 Jun, 2014 00:00 7211 Marime text
Mai mulţi oficiali şi antrenori de la Şcoala de Fotbal Farul 2010 Constanţa au petrecut la nunta lui Adrian Nicărel, membru în Adunarea Generală a şcolii. Naş a fost Bogdan Chiriţă, managerul general al Farul 2010
 
Adrian şi Ana-Cristina au devenit soţ şi soţie la Constanţa, oficializând o relaţie începută acum un an şi jumătate. Petrecerea s-a desfăşurat la Casa Constanţa, iar cei doi tineri au avut plăcerea să fie cununaţi de familia Chiriţă, Bogdan şi Lăcrămioara fiindu-le buni prieteni. Peste trei luni, familia Nicărel se va mări, Ana Cristina urmând a naşte o fetiţă.
 
Naşul şi finul au avut invitaţi şi din fotbal, atât de la Şcoala Farul 2010, cât şi de la alte echipe sau din domeniul arbitrajului. Au petrecut cu foc, printre alţii, Gabriel Şimu, Dumitru Faitaş, Claudiu Moraru şi Cătălin Săndulescu (toţi antrenând grupe de la şcoală), arbitrul Marian Carson, observatorul Grigore Manea, Radu Petric (jucător la Portul Constanţa) şi Răzvan Câmpulungeanu, un bucureştean care a fost coechipier patru ani la CSS Pajura Bucureşti cu Bogdan Chiriţă. „A fost o nuntă foarte frumoasă, apreciată de toţi invitaţii“, a declarat naşul. La serviciul religios de la biserică a fost prezent şi copilul lui Bogdan şi al Lăcrămioarei, Edi, în vârstă de doi ani şi cinci luni. Seara însă, la petrecere, a rămas acasă, lăsând în seama părinţilor săi oficiile de naşi.

„Toată lumea s-a simţit foarte bine. Am avut 80 de invitaţi. A fost ca o petrecere mai mare“, a spus şi ginerică. În timpul nunţii, Adrian Nicărel a scăpat de negocierile cu hoţii miresei şi de răscumpărarea acesteia, ţinând cont că Ana-Cristina a fost răpită după miezul nopţii. În această situaţie, misiunea de a readuce mireasa în mijlocul nunţii i-a revenit naşului, care s-a înţeles cu lotrii (prieteni şi rude de-ale tinerilor căsătoriţi) cu o sticlă cu whiskey de un litru. „Hoţii nu au dus-o prea departe pe Ana-Cristina, pentru că ea nu dorea să se despartă de mine“, a mai spus mirele, care este şi colaborator la o publicaţie constănţeană, iar în competiţiile de tenis de masă ale jurnaliştilor alcătuieşte, cu naşul, un dublu bătăios.
 
„A fost dragoste la prima vedere“
 
Născută la Piatra Neamţ, în urmă cu 32 de ani, Ana-Cristina Nicărel (fostă Brătescu) este asistent universitar la Universitatea „Gheorghe Asachi“ din Iaşi. Adrian este constănţean şi are 34 de ani. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, în timpul unei petreceri de Revelion, desfăşurată la Braşov. „A fost dragoste la prima vedere“, dezvăluie Adi. Tinerii căsătoriţi abia aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil, o fetiţă. Aceasta va purta prenumele Eva Maria, care le-au plăcut foarte mult viitorilor părinţi. Adrian şi Ana-Cristina nu vor merge, deocamdată, în luna de miere. „Pe de o parte, nu avem timp acum, iar, pe de altă parte, Ana-Cristina, fiind însărcinată în şase luni, nu poate călători cu avionul“, a spus Adrian Nicărel.
 
Mai cunună trei perechi
 
Tânăra pereche este a doua pe care o cunună soţii Chiriţă. Primii fini au fost Daniel şi Roxana Chiriţă, Daniel jucând o perioadă fotbal la echipe precum Steaua Speranţei Siliştea şi Portul Constanţa, iar acum activând ca navigator. Bogdan (care, ieri, a împlinit 33 de ani) şi Lăcrămioara nu se vor opri însă aici cu năşitul, urmând a deveni părinţi spirituali pentru încă trei perechi: Marian Carson şi Roxana Alexandra Ioan; Răzvan Câmpulungeanu şi Maria Epuraş; Anca şi Costin Firulescu. Anca este tehnoredactor, iar la nunta lui Adrian şi a Anei-Cristina (unde tortul - cu cinci etaje - a făcut senzaţie), a surprins cu aparatul de fotografiat momentele pline de fericire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii