Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mama Cătălinei Ponor, la retragerea din activitate a marii campioane „Îți mulţumesc că m-ai făcut mândră şi fericită, iubitul meu copil!”

ro

28 Nov, 2017 00:00 8248 Marime text
Cătălina Ponor, tripla campioană olimpică din Constanţa, a pus punct activităţii competiţionale din gimnastică, urmând ca în continuare să-şi îndrepte paşii spre antrenorat. Carmen, mama campioanei, a postat pe Facebook un mesaj emoţionant cu ocazia acestui moment din viaţa fiicei sale.

„Iubitul meu copil, iată că au trecut 26 de ani de când ți-am îndrumat pentru prima oară pașii într-o sală de gimnastică. Am trecut împreună prin rele şi bune, am plâns de fericire şi de supărare, ți-am fost alături tot timpul, iar acum, la final, îți doresc să fii sănătoasă şi să ai tot atât de multe satisfacții sufletești în noua ta carieră, cea de antrenor, cum ai avut şi în cea de sportiv. Îți mulţumesc că m-ai făcut mândră şi fericită, iubitul meu copil Cătălina Ponor. Te iubim!“, a fost mesajul mamei marii campioane.

După concursul din Mexic, ultimul din cariera ei, Cătălina Ponor a postat şi ea pe o reţea de socializare. „Şi aşa am încheiat o carieră de 26 de ani. Mulţumesc, domnul Lucian Sandu, pentru faptul că aţi fost lângă mine timp de 15 ani şi aţi rămas până la final, fără să mă dezamăgiți! Mulţumesc tuturor celor care aţi stat alături de mine şi pentru toată încurajarea şi suportul acordate! Mulţumesc, Mexic, pentru toată iubirea pe care am primit-o la concurs. Vă mulţumesc şi vă iubesc!”, a punctat Cătălina.

Sursa foto: Facebook 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii