Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâine, FC Viitorul - FC Voluntari Cătălin Anghel - „ Avem nevoie de rezultat, ca lucrurile să intre pe făgaşul normal“

ro

07 Aug, 2017 14:28 1452 Marime text
În etapa a cincea a Ligii 1, campioana FC Viitorul joacă pe teren propriu, la Ovidiu, marţi, 8 august, de la ora 18.45, cu FC Voluntari.

FC Viitorul vine după trei înfrângeri la rând în campionat (din patru meciuri). „E clar că trebuie să câştigăm. Avem nevoie de rezultat, ca lucrurile să intre pe făgaşul normal. E un start de campionat mai greu pentru noi, însă uneori ne-a lipsit şi şansa. Din punct de vedere colectiv, ne-am impus jocul, dar nu am fost clari în ultimii 30 de metri şi la finalizare“, a declarat Cătălin Anghel, antrenor secund al FC Viitorul.

„Suntem dezamăgiţi că nu ne-am calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, dar suntem conştienţi de valoarea lotului şi de forţa grupului nostru. Sunt convins că mâine vom arăta altă faţă şi vom câştiga. În momentele grele se văd caracterele puternice. Suntem obligaţi să câştigăm meci de meci. O victorie cu FC Voluntari ne va da moral pentru partidele care urmează“, a spus căpitanul FC Viitorul, Romario Benzar.

„Nu trecem printr-un moment bun, dar şi în campionatul trecut am pornit mai greu. O putem scoate însă la capăt. FC Voluntari e o echipă bună, care se aşează bine defensiv, astfel că trebuie să avem o evoluţie reuşită ca să învingem“, a spus şi fundaşul central Bogdan Ţâru.  

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii