Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Mâine are loc prezentarea oficială a lui Petre Grigoraş şi a noului staff tehnic al SSC Farul

ro

24 Jul, 2017 13:26 3454 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa, recent promovată în Liga a 3-a, îşi prezintă noul staff tehnic mâine, într-o conferinţă de presă care se va desfăşura la stadionul „Farul“, de la ora 14.00.

Antrenor principal va fi Petre Grigoraş, iar din colectivul tehnic vor mai face parte antrenorii secunzi Marian Dinu şi Ion Barbu, antrenorul de portari Gheorghe Mina, preparatorul fizic Gheorghe Avram şi coordonatorul tehnic Viorel Farcaş.

UPDATE: „Marți seara, la ora 18.00, primul antrenament cu Petre Grigoraş antrenor principal la SSC Farul! Un nou început de drum cu Petre Grigoraş - antrenor principal; Ion Barbu si Marian Dinu - secunzi si Gică Mina - antrenor cu portarii! Un staff de Liga 1! Sper ca împreună să mergem pănă în cupele europene! Mulțumim, Ion Barbu şi Gică Mina! 2 oameni şi 2 caractere deosebite! 2 farişti care au semnat prima promovare la renaşterea Farului! 2 oameni şi 2 antrenori care vor avea mereu un loc special în inima mea! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, a postat pe pagina sa de Facebook Sorin Mihăilescu, cel mai cunoscut suporter farist. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii