Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptători din Constanţa Mădălin Crăciunică şi Costin Mincu evoluează pe 23 mai la Superkombat

ro

07 May, 2015 00:00 3872 Marime text

Luptătorii constănţeni Mădălin Crăciunică, de la clubul Keru Kento (antrenor, Lucian Stoicoci) şi Costin Mincu, de la Oyama Karate (antrenor, Marius Burlacu) vor evolua, pe 23 mai, la Sala Polivalentă din Bucureşti, la gala Superkombat, care anunţă un spectacol incendiar. 
 
„Practic, vor avea loc două evenimente într-unul singur. Prima parte va fi dedicată celor mai buni luptători români din noua generaţie (Crăciunică şi Mincu vor evolua în această secţiune), iar în partea a doua vom avea sportivi consacraţi la nivel internaţional. Totodată, pot anunţa faptul că am semnat un parteneriat cu fundaţia Fight for Life, dar avem sprijinul şi al Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact şi în special al Alteţelor Sale Prinţul Paul şi Prinţesa Lia a României, astfel că o parte a încasărilor va ajunge la copiii bolnavi de cancer şi la orfelinate“, a declarat promotorul Superkombat Eduard Irimia. La maratonul de meciuri vor participa luptători de pe trei continente, iar show-ul va fi transmis în direct în 90 de ţări. Gala programată să înceapă la ora 20.00 va fi transmisă în direct de Sport.ro în România şi de Eurosport la nivel internaţional.

„Micul Bonjaski” îl întâlneşte pe Adrian Giurgiu


Deţinătorul centurii mondiale „New Heroes“, ploieşteanul Amansio Paraschiv, fraţii Bogdan şi Andrei Stoica, noul star al diviziei uşoare Cristi Spetcu, Ciprian Şchiopu, Cristian Ristea, dar şi una dintre cele mai spectaculoase apariţii din ringul Superkombat, ciobanul din Coarnele Caprei, Bogdan Năstase, se vor afla printre românii care vor lupta în direct pe Eurosport în gala de la Sala Polivalentă. În prima parte a evenimentului, cei mai buni luptători din ţară, reprezentând toate ramurile sporturilor de contact, printre care MMA, kempo, kyokushin sau box, vor lupta pentru a câştiga un loc în elita Superkombat. Astfel, Cristian Milea, Mădălin Crăciunică, Mirel Iacob, Cosmin Ionescu, Adrian Giurgiu, Claudiu Bădoi, Andrei Ostrovanu, Ionuţ Stanciu, Costin Mincu, dar şi absolventa de Teologie şi totodată campioana mondială la kempo Cristiana Stancu sunt gata să bifeze un nou eveniment spectaculos. Mădălin Crăciunică, zis şi „Micul Bonjasky”, îl va întâlni pe 23 mai pe Adrian Giurgiu, un luptător timişorean. „Ambii combatanţi sunt de excepţie şi sunt convins că meciul va fi unul de înalt nivel. Sperăm ca sportivul nostru să se impună şi să confirme impresia bună pe care le-a lăsat-o specialiştilor la ultima sa evoluţie la Superkombat, când a evoluat contra marelui campion Amansio Paraschiv”, a declarat Lucian Stoicoci.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii