Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătorul Cătălin Căşaru a primit o diplomă de excelenţă la Cupa Keru Kento (galerie foto)

ro

31 Mar, 2016 00:00 3798 Marime text


Desfăşurată în localitatea constănţeană Lazu, prima ediţie din acest an a Cupei Keru Kento a reunit peste 150 de sportivi, de la 13 cluburi. Spectatorii au putut urmări atât meciuri pe reguli de K-1, cât şi partide de Karate Kyokushin.
 
Au evoluat luptători de la cluburi din Constanţa, Năvodari, Brăila, Urlaţi şi Tulcea, de pe plan local nelipsind grupări precum CS Keru Kento, Wind Extreme, Oyama Karate Constanţa, Ashihara Karate Constanţa, Fight Club Vixon Constanţa ori CS Năvodari Kempo K-1. „A fost o gală reuşită, cu meciuri foarte spectaculoase“, a declarat Lucian Stoicoci, antrenorul de la CS Keru Kento, organizator al întrecerii.
 
Invitatul special al Cupei Keru Kento a fost luptătorul constănţean Călălin Căşaru, de la clubul Pontica Constanţa, un sportiv redutabil de MMA, pregătit de Daniel Asaftei. Căşaru a primit de la Lucian Stoicoci o diplomă de excelenţă, iniţiativă argumentată astfel: „Pentru faptul că promovează foarte bine mişcarea noastră şi sportul de contact. Recent, a avut un rezultat deosebit la gala RXF. Cătălin le-a adresat câteva cuvinte de încurajate copiilor care au participat la Cupă“.

Ismail Tarkan şi Adrian Răduţ, remarcaţi

Doi dintre luptătorii cunoscuţi de la CS Keru Kento, Mădălin Crăciunică şi Cosmin Mărcuţă, nu au evoluat acum la evenimentul desfăşurat la Lazu. Sportiv consacrat, cu meciuri la Superkombat, Crăciunică este posibil să lupte, în luna mai, şi la Respect World Series, cel mai nou circuit de lupte. În lipsa din ring a celor doi, Lucian Stoicoci a remarcat în mod deosebit alţi elevi de-ai săi, Ismail Tarkan şi Adrian Răduţ. „Sper să-i calce pe urme lui Mădălin Crăciunică. Ambii sunt juniori şi s-au impus prin KO în runda întâi. Tarkan are 17 ani şi a învins la categoria 75 kg un senior de 23 de ani. Răduţ, care are 16 ani, a dispus la categoria 68 kg de un luptător de la Urban Warrior Gym Brăila“, a spus Stoicoci.

Şapte victorii pentru Oyama Karate

La Cupa Keru Kento, luptătorii de la CS Oyama Karate Constanţa au câştigat şapte dintre cele nouă meciuri în care au evoluat. Câştigătorii sunt Mario Irofte, Dan Bărăitaru, Edward Ruse, Ştefan Ion, Matei Doreanu, Sunni Mustafa şi Matei Alexandru, dar Marius Burlacu şi Lidia Dobrin (cei care se ocupă de pregătirea sportivilor) au subliniat şi evoluţia Lorenei Dinu şi a lui Sebastian Stoica. Duminică, luptătorii Oyama Karate evoluează la o nouă competiţie, Cupa Budo Master, de la Bucureşti. 

Pe pagina de Facebook „Ashirara Karate Constanţa - Stefan Dojo“, au fost remarcate evoluţia Alexiei Puiu şi a lui Alexandru Burada, „care au obţinut locul întâi, amândoi câştigători prin ippon“, dar şi prestaţiile sportive ale lui Gabriel Nedelcu şi Alexandru Toboc, cei care, „deşi au avut adversari mult mai experimentaţi, au făcut meciuri excelente“.

Sursa foto: Facebook
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii