Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptători din Constanţa Alex Filip, Eduard Chelariu, Ionuţ Sandur şi Robert Orbocea evoluează în gala Superkombat (galerie foto)

ro

23 Feb, 2017 00:00 24708 Marime text
Patru luptători din Constanţa evoluează în gala Superkombat care va avea loc pe 12 martie, la Bucureşti. Este vorba de Alex Filip, Ionuţ Sandur (ambii, de la CS Oyama Karate; antrenor, Marius Burlacu), Eduard Chelariu şi Robert Orbocea (ambii, de la CS Pontica; antrenor, Daniel Asaftei).
 
Toate partidele din gală vor fi pe reguli K-1, iar evenimentul este unul eliminatoriu, o parte dintre câştigătorii meciurilor urmând a evolua apoi în galele Grand Prix care vor fi transmise şi în SUA, prin CBS Sport. „Să le ţinem pumnii băieţilor noştri, care ne reprezintă oraşul cu mândrie!“, a îndemnat Daniel Asaftei. „Pe 12 martie, începem anul competiţional în Superkombat. Un meci de excepţie, un adversar de top, un meci în care voi da tot ce este mai bun în mine. Abia aştept!”, a spus şi Alex Filip. Primul Grand Prix al anului a fost programat pe 7 aprilie.
 
Alţi doi luptători constănţeni, Adrian Roşca (CS Bogdan Ciubotariu; antrenor, Samir Regep) şi Cristi Stoica (Tai-Chi-Do-Ryu; antrenor, Marcel Ilaşcu), vor avea meciuri pe 31 martie, la Bucureşti, într-o piramidă în gala WMF, unde se pune în joc centura WMF România.
 
Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii