Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptător la Sharks Gym Constanţa Cătălin Căşaru, învingător în gala „Eagles Fighting Championship-7“, de la Chişinău (galerie foto + video)

ro

06 Nov, 2017 00:00 4442 Marime text
O nouă victorie înregistrată de un sportiv al nou-înfiinţatului club de sporturi de contact Sharks Gym Constanţa! Este vorba de Cătălin Căşaru, cel care a participat în gala MMA „Eagles Fighting Championship-7“, de la Chişinău, unde a întâlnit un luptător din Belarus, Mikhail Bondar, pe care l-a învins, continuându-şi astfel ascensiunea în artele marţiale mixte, în care e neînvins.
 
„A fost un meci destul de strâns, având în vedere că adversarul lui Cătălin are deja meciuri atât în această promoţie, cât şi în altele două, mai mari. Deci, e puţin mai experimentat, la un nivel de acest gen. Astfel că lumea de acolo nu prea se aştepta ca meciul să se încheie cu victoria lui Cătălin, care, în plus, a luptat acum şi la o categorie mai mare, 74 kg. În mod normal, el evoluează la 70 kg. Cătălin a dominat, cel puţin pe tehnici de proiectare şi pe lupta la sol, ceea ce şi-a spus cuvântul în decizia arbitrilor“, a declarat Daniel Asaftei, antrenorul lui Cătălin Căşaru.
 
În urma evoluţiei deosebite, Cătălin, căruia i se spune „Puştiul Dinamită“, a fost invitat din nou să lupte la MMA în străinătate, următoarea partidă urmând a avea loc probabil tot la Chişinău, în aceeaşi promoţie, în februarie anul viitor.
 
De curând, alţi doi reprezentanţi ai Sharks Gym Constanţa, Mădălin Pârvulescu şi Ştefan Orza, au cucerit medalia de aur la Cupa Europeană de Kempo de la Bucureşti, concurând la categoriile 90 kg, respectiv 65 kg.
De asemenea, chiar dacă a pierdut meciul din Austria cu slovenul Samo Petje (dublu campion mondial), Eduard Chelariu a impresionat la acea gală, Final Fighting Championship, rămânând în atenţia promoţiilor din străinătate. În acest sens, tânărul de 20 de ani de la Sharks Gym a primit o nouă invitaţie de a lupta, în luna decembrie, în organizaţia King of Kings.
 
Citeşte şi:
 
Eduard Chelariu, de la Sharks Gym Constanţa, invitat să lupte şi în organizaţia King of Kings

Pregătire cu Alex Filip, la Sharks Gym Constanţa Micii fotbalişti de la Academia Farul fac şi antrenamente de kickboxing (galerie foto)

Mădălin Pârvulescu şi Ştefan Orza, de la Sharks Gym Constanţa, aur la Cupa Europeană de Kempo (galerie foto)

Eduard Chelariu, învins de Samo Petje la gala Final Fight Championship din Austria

Club nou pentru sporturi de contact Luptători cunoscuţi din Constanţa îşi ascut „colţii“ la Sharks Gym (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii