Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptător la CS Năvodari Petrică Purcaru l-a învins în gala Colosseum pe Răzvan Mustaţă, rudă cu fotbalistul Ovidiu Herea (galerie foto)

ro

18 Oct, 2017 00:00 3328 Marime text
Luptătorul Petrică Purcaru, de la CS Năvodari (antrenor, Marcel Jipeanu), a câştigat meciul susţinut în gala Colosseum Tournament - Vikingii, eveniment care a avut loc la Bucureşti.
 
Purcaru şi Mustaţă s-au duelat la categoria -65 kg, meciul fiind inclus în main-card. Adversarul sportivului năvodărean locuieşte în capitală şi ţine de mulţi ani cu echipa de fotbal Rapid. Este rudă cu un fost fotbalist giuleştean (care a jucat şi la FC Viitorul) Ovidiu Herea, acesta botezându-i luptătorului un copil.
 
Marcel Jipeanu a remarcat însemnătatea succesului elevului său. „O victorie importantă pentru sportivul nostru din Năvodari! Petrică a demonstrat că merită să lupte în asemenea gale! Urmează un meci mare în luna decembrie, la Roma, unde sportivul nostru va lupta pentru titlul european WTKA. Centura se află deja la Năvodari şi trebuie să o păstrăm acasă! După cum se vede, campionii se nasc la Năvodari!“, a precizat Marcel Jipeanu.
 
Sursa foto: Facebook (Marcel Jipeanu şi Colosseum Tournament)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii