Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptătoarea Ana-Maria Pârvu, de la CSS Mangalia, medaliată la Campionatul Balcanic

ro

18 Oct, 2016 00:00 2978 Marime text
CSS Mangalia a urcat pe podium la Campionatul Balcanic de lupte rezervat juniorilor mici (14 - 15 ani), de la Bursa (Turcia), prin sportiva Ana-Maria Pârvu. Aceasta a concurat la categoria 48 kg şi a obţinut medalia de bronz. 

O altă luptătoare de la CSS Mangalia, Ana-Maria Predică, s-a clasat pe locul patru la categoria 57 kg. Ambele sportive sunt pregătite la club de Marian Oancea. „Sunt luptătoare tinere, la început de carieră. Din pricina unei mici greşeli, Ana-Maria Pârvu a pierdut un meci şi s-a clasat astfel pe locul trei“, a declarat Marian Oancea. Anei-Maria Pârvu a contribuit şi ea, prin medalia cucerită, la clasarea pe locul doi a echipei României în ierarhia pe naţiuni de la Campionatul Balcanic.

De curând, CSS Mangalia a mai obţinut o medalie la o întrecere internaţională de primă mărime, Campionatul Mondial de cadete de la Tbilisi (Georgia), la care Andreea Beatrice Ana a urcat pe treapta a doua a podiumului.

De asemenea, la Campionatul Balcanic de juniori, de la Craiova, Florin Tiţa, de la CS Farul Constanţa, a cucerit aurul la categoria 50 kg, iar colegul său de club Răzvan Arnăut, care a concurat la categoria 55 kg, a luat bronz. Ambii sportivi sunt pregătiţi de Grigore Gheorghe.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii