Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucian Stoicoci va susţine examenul pentru centură neagră 5 Dan în cadrul Federaţiei Române de Budokai (galerie foto)

ro

14 Dec, 2017 00:00 3424 Marime text
Lucian Stoicoci, antrenorul luptătorilor de la CS Keru Kento Constanţa, a precizat că examenul pentru centură neagră 5 Dan pe care trebuia să-l susţină în luna octombrie a acestui an a fost reprogramat pentru finele lunii aprilie 2018, urmând a se desfăşura în cadrul Federaţiei Române de Budokai (preşedinte, shihan Anatoli Danilov).
 
Examenul va fi unul complex, cuprinzând, printre altele, şi testul celor 100 de kumite. Se va desfăşura la Constanţa, unde vor veni shihan Anatoli Danilov şi alţi reprezentanţi ai Federaţiei. „Mă interesează foarte mult trecerea testului celor 100 de kumite“, a declarat Lucian Stoicoci. „Este o probă foarte grea. Sperăm să o treacă cu succes. Noi, ca Federaţie, îi suntem alături cu ce ţine de organizare şi de buna desfăşurare a examenului“, a spus şi Anatoli Danilov. Acesta a mai arătat că, pentru evenimentul de la anul, au fost trimise invitaţii de participare şi pe adresa a doi maeştri din străinătate, aşteptându-se răspuns.
 
Citeşte şi:
 
Lucian Stoicoci, de la CS Keru Kento Constanţa, susţine la examenul pentru centură neagră 5 Dan şi proba celor 100 de kumite (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii