Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Love2Run“, cursa dragostei Sărbătoarea Dragobetelui este celebrată la Constanţa în alergare cu persoana iubită

ro

18 Feb, 2016 00:00 3540 Marime text

  
Constănţenii şi turiştii aflaţi pe litoral vor sărbători într-un mod inedit Dragobetele, prin Crosul Love2Run, o alergare plină de romantism, alături de persoana iubită. Organizată de Asociaţia Sportivă „SanaSport“, cursa a fost programată duminică, 21 februarie, de la ora 11.00, și se va desfășura pe scările din faţa plajei Modern din Constanţa.
 
Evenimentul sportiv-distractiv, care face parte din proiectul internaţional „Maratonul Nisipului 2016“, are ca scop promovarea sportului de masă în rândul societăţii, prin distracţie, a zonelor istorice din municipiul Constanţa și a singurului maraton din Europa care se desfăşoară pe nisip.
 

„Love2Run nu este o simplă cursă de alergare, ci o cursă a dragostei, în care vom face sport alături de persoana iubită. Este o cursă în care sărbătorim iubirea, dar, în același timp, marcăm și începutul primăverii, întrucât luna martie este foarte aproape. Nu este nicio problemă pentru cei care vor să participe la cros, dar nu au parteneră. Nimeni nu rămâne singur de Dragobete, iar noi vom avea grijă ca fiecare să alerge în cuplu și, de ce nu, să-și găsească și jumătatea”, a declarat Daniel Antonaru, președintele Asociaţiei Sportive „SanaSport“ și organizatorul Maratonului Nisipului.

 Ultimul cros distractiv înainte de „Maratonul Nisipului“

Love2Run este ultimul cros distractiv din seria celor trei evenimente care preced competiţia internaţională „Maratonul Nisipului“. A treia ediţie a evenimentului internaţional va avea loc în data de 27 martie 2016, în staţiunea Mamaia, și se adresează atât alergătorilor amatori, cât și sportivilor de performanţă. Evenimentul cuprinde trei probe competitive: cursa individuală de maraton (42,195 km), cursa de semimaraton (21,097 km), cursa de 10 km și cursa populară „Family Run”, care urmăreşte promovarea sportului în familie și combaterea obezităţii infantile, fenomen care a atins cote alarmante în ultimii ani, în România.

Alergare pentru o cauză nobilă

La ediţia din acest an a Maratonului Nisipului, participanţii vor alerga pentru o cauză nobilă, ajutorarea copiilor născuţi prematur sau cu afecţiuni medicale. Campania umanitară „Dăruiește Primul Zâmbet“ este iniţiată de Asociaţia „Dăruiește Aripi“ și vizează reconstrucţia și modernizarea Secţiei de Terapie Intensivă Nou-Născuţi și a Compartimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Cei interesaţi să participe la cursa „Love2Run“ sau la Maratonul Nisipului 2016 se pot înscrie online pe site-ul evenimentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii