Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lotul naţional al României vine în pregătire la Constanţa

ro

28 Jan, 2017 00:00 2548 Marime text
Lotul naţional de rugby Under-20 al României va susţine la Constanţa al doilea stagiu de pregătire pentru Campionatul European al acestei categorii de vârstă, care se va desfăşura între 25 martie şi 4 aprilie, la Bucureşti.
 
Cantonamentul de pe litoral se va derula între 1 şi 15 februarie, iar din lotul convocat (format din 36 de rugbyşti) fac parte şi nouă jucători de la Tomitanii Constanţa (antrenor, Cristian Cojocaru): Andrei Creţu (pilier), Adrian Ţală (taloner), Alexandru AlexeAndrei Chiru (linia a III-a), Mădălin MihalacheDragoş Burlacu (mijlocaşi la grămadă), Răzvan LoleaTiberiu Oţelea (mijlocaşi la deschidere) şi Ştefan Cucoş (centru). Jucătorii se reunesc pe 1 februarie, în două „tranşe“: cei care joacă la Tomitanii şi la Bârlad vin direct la hotelul Sport din Constanţa, iar cei de la Timişoara, Steaua, Dinamo, Baia Mare, Petroşani şi Cluj se vor reuni la sediul Federaţiei Române de Rugby din Bucureşti, la ora 10.00.
 
„Pentru stagiul de la Constanţa vom pune accent pe organizarea apărării, pe jocul cu piciorul şi pe atac. Au mai fost chemaţi câţiva jucători noi în acest stagiu, pentru că este important să îi vedem pe toţi“, a declarat Eugen Apjok, antrenorul principal al României U-20, pentru frr.ro. În afară de selecţionata tricoloră, la întrecerea continentală mai participă Spania, Portugalia, Rusia, Germania, Olanda, Belgia şi Elveţia.
 
Clubul Tomitanii Constanţa are jucători convocaţi şi la lotul naţional Under-18, care, între 28 ianuarie şi 4 februarie, efectuează, cu 34 de sportivi, la CSN Snagov, al doilea stagiu de pregătire pentru Campionatul European. Este vorba de Flavian Cuprian (stâlp), Florian Ciocoiu (stâlp / trăgător), George Cristian Mocanu (trăgător), Andrei Cabason (linia a II-a) şi Laurenţiu Pocovnicu (aripă).
 
Sursa foto: frr.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii